Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η GOOGLE ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 Πάντα οι γύπες εφορμούν κατά των πτωμάτων..


Αφού την καταεξευτέλισαν οικονομικά τα διεθνή τοκογλυφικά ιερατεία από κοινού με τα εγχώρια πολιτικά δουλικά τους υποχρεώνοντας τους Έλληνες στην εξαθλίωση της μεσαιωνικής εργασίας, έρχονται τώρα με ένα δολάριο ή ένα ευρώ, γουάν και ρούβλι κι αγοράζουν στα all inclussive μαζί με την διαμονή κι ένα δουλάκι πανεπιστημιακού επιπέδου, με τους δημοτικούς άρχοντες να τους υποδέχονται όπως οι άποικοι τους εποίκους τους. Υπο τους ήχους μιας απλήρωτης δημοτικής μπάντας!!


Ευκαιρίας δοθείσης η εταιρεία της Google η οποία εκμεταλλεύεται διαφημιστικά τη δουλιά χιλιάδων ερασιτεχνών, ανέπτυξε προς τιμήν των μεγαλοξενοδόχων πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση προσέλκυσης παραθεριστών στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προωθητικές ενέργειες που θα αφορούν 600 ελληνικές επιχειρήσεις (μικρού και μεσαίου μεγέθους).

Σύμφωνα με τον βρετανικό ιστότοπο “cnet.com”, η Google επιδιώκει να έχει μια εποικοδομητική επιρροή στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και προσπαθεί να δείξει το φιλικό της πρόσωπο σε αυτές. Η κίνηση βοήθειας προς την Ελλάδα, την χώρα με τα πολυάριθμα οικονομικά προβλήματα, θα προσφέρει σε αντάλλαγμα την συμπάθεια των ευρωπαϊκών χωρών.

Επιπλέον, το δημοσίευμα του сnet αναφέρει ότι έχει δοθεί έμφαση στην τουριστική οικονομία από τον περασμένο Δεκέμβριο και συγκεκριμένα αφορά επιχειρήσεις της Νότιας Ευρώπης.  Ήδη έχουν προστεθεί αρκετές διαφημίσεις που αφορούν τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη, καθώς και η σελίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ελλάδας η οποία προωθείται στο Google+.

Δεν υπάρχουν σχόλια: