Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Ο εξοργιστικός τρόπος παρουσίασης των αστυνομικών γεγονότων είναι ένα μέρος από το σύνολο της προπαγάνδας των τοκογλυφικών ιερατείων. (το υπόλοιπο αφορά τις ΜΚΟ τους "εθνικούς ευεργέτες και τα "ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα" που όμως αν δεν έχεις τα "πράγματα" τα μέσα δηλαδή για να τα απολαύσεις, παύουν για σένα "να είναι". Να υπάρχουν γενικά..)

Καιρό τώρα υφίστατο μια καθεστωτική απόκρυψη της δράσης του ακροδεξιού υποκόσμου τον οποίο ο Μιχλαλολιάκος και η συμμορία του πήραν από τα καταγώγια και τον επένδυσαν με εθνικιστικά και ναζιστικά χαρακτηριστικά. Κι αυτό ήταν για όσους παρεπιδημούν την Ιερουσαλήμ γνωστό.. Και το διέπρατταν ακόμη και όταν σε κάθε σύλληψη αναδεικνυόταν η μπόχα μιας ποινικού και όχι πολιτικού περιεχομένου δράσης. 


Επενέβαιναν άμεσα τα έντυπα ή ηλεκτρονικά φερέφωνα της δεξιάς του «συνταγματικού τόξου» για να εγκολπωθούν τα «παιδιά» με τα ναζιστικά και εθνικιστικά τατουάζ, καλώντας τα να «σοβαρευτούν». Γνώριζαν ωστόσο οι κανάγιες καλά, πως η χαλιναγώγηση των ταπεινότερων ενστίκτων επιτυγχάνεται δια της πολιτισμικής καλλιέργειας του ανθρώπου και όχι δια της έκκλησης στα ανύπαρκτα ανθρωπιστικά αισθήματα, όλων όσων είχαν ή έχουν διέλθει του ποινικού Ρουβίκωνα. 

Έτσι για πρώτη φορά και για να μην αποδείξουν πως ο πάτος του εξευτελισμού τους είναι διπλός, στην περίπτωση της δολοφονίας των εν δυνάμει (αν κρίνω από τα τατουάζ στο πετσί τους) δολοφονηθέντων ακροδεξιών της Καλαμάτας (και ιδιαίτερής μου πατρίδας) εμφανίστηκαν εγκρατείς. 

Κυρίως γιατί οι πληροφορίες των ασφαλιτών, τους παρέπεμπαν σε διαφορές επικυριαρχίας στην πλέον ειδεχθή αγορά. Αυτή των αναβολικών και των παραισθησιακών ουσιών. Μόνο που και εδώ κατά τις εντολές των εργολάβων εργοδοτών τους απέκρυψαν το κυρίαρχο γεγονός: 

Πως ο Νομός Μεσσηνίας με εκείνον της Ηλείας να τον ακολουθεί κατά πόδας, είναι στην παραγωγή παραισθητικών ουσιών το  Αφγανιστάν της Ελλάδας. Μια επίσκεψη στο πάρκο ελεύθερης διακίνησης των ναρκωτικών στο Άμστερνταμ θα σας πείσει πέραν πάσης αμφιβολίας. «The best of Kalamata» διαφημίζεται στα περίπτερα το καθεστωτικό όπλο κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και βιολογικής εξόντωσης χιλιάδων νέων, που θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί δημιουργικά. Που σημαίνει ότι: 

Αν δεν μπαζωθεί η χαβούζα που δεν είναι άλλη από το πολιτικό και οικονομικό σύστημα διακυβέρνησης του τόπου, τα σκατά θα εξακολουθήσουν να τρέχουν συνεχώς κάτω από τα πόδια μας για  να μολύνουν το περιβάλλον. Χθες στην Καλαμάτα απλώς άνοιξε μια τρύπα που έσπευσαν κακήν κακώς να κλείσουν πριν η δυσοσμία πνίξει όλη την Ελλάδα. 

Άλλωστε δεν πέρασαν αιώνες από τότε (2008) που θρηνήσαμε εβδομήντα ζωές στην Ηλεία -μεταξύ των οποίων οι έντεκα μόλις έξορμες στη ζωή- γιατί οι χασισοκαλλιεργητές υπό την απειλή μιας εκτεταμένης αστυνομικής έρευνας έκαψαν όλο τον νομό για να εξαφανίσουν τους χασισόκηπους. 

Αλλά όταν από τότε αποκάλυπτα το κίνητρο του αποτρόπαιου εκείνου εγκλήματος, όπως έκανα πολύ πριν με τα αναβολικά του Τζέκου , ήμουν απελπιστικά μόνος. Όπως και τώρα ίσως..

Δεν υπάρχουν σχόλια: