Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ..


 Ανωνύμου του Έλληνος

Όταν τα λέμε εμείς οι λίγοι και «γραφικοί» την στιγμή, που είναι σε εξέλιξη τα γεγονότα και συχνά τα «προβλέπουμε» με βάση την ταξική μας ανάλυση, πριν ακόμα «σκάσουν», είμαστε απλώς συνωμοσιολόγοι! 

Όταν τα σερβίρουν σάπια και άνοστα κατ’ εντολήν των αφεντικών τους βαποράκια του καπιταλισμού και της Παγκόσμιας Τρόικας δίκην φτηνιάρικου αστυνομικού ρομάντζου, με σκόπιμη καθυστέρηση για να εξυπηρετήσουν νέα βρώμικα παιχνίδια, τότε είναι συγκλονιστικές αποκαλύψεις, βόμβες μεγατόνων βαφτισμένες στην δήθεν εγκυρότητα των Financial Times, του Spiegel, της Mont, της Wall Street Journal και λοιπών πρακτορείων!  


Μάθανε ότι γ@μ@μ@στε, πλακώσανε και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια! «Όταν έκλαψε η Μέρκελ»! Τί λέτε ωρέ κωθώνια; Κλαίει κιόλας ο νέος ταγιεράτος Φύρερ. Ίχνος πρωτοτυπίας, αρπακολλατζήςδες χυδαιότητας, στο γόνατο αντιγραφείς, κακέκτυποι σαλιάρηδες, παριστάνουν τους Τσάντλερ (μάλλον φέρνουν προς ντε Βιλλιέ). Κατά το «Όταν έκλαψε ο Νίτσε», άλλη –είναι αλήθεια καλογραμμένη- ιστορικοφανής και τάχα ψυχολογική μπαρούφα του Γιάλομ!

Από την πρώτη στιγμή «προφητικά» το γράψαμε στο: www.mousapolytropos.gr ότι η μαντάμα Καγκελάριος κι η υπόλοιπη συμμορία του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη, αφού χρησιμοποίησε τον Γιωργάκη, όσο την βόλευε, τον πέταξε εν μια νυκτί στημένη λεμονόκουπα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τοποθετώντας τον επόμενο δοσίλογο τοποτηρητή της Γκραικυλίας. 

Κατόπιν τον επόμενο. Οσονούπω τον καινούριο τοιούτο! 

Με διετή καθυστέρηση γράφεται το φτηνιάρικο σενάριο. Στην μια αίθουσα του Δ’ Ράιχ, λέει, «ξέχεζαν» τον Γιωργάκη για το... «Δημοψήφισμα» και στην διπλανή «έχριζαν» τον νέο υπάλληλο τραπεζίτη τοποτηρητή καθορίζοντας ακόμα και τις... καρέκλες του υπουργικού συμβουλίου των ραγιάδων. 

Τί λέτε, ρε συνωμοσιολόγοι και θέλετε να σας πιστέψουμε; Πότε άλλοτε στην Αποικία παρενέβησαν οι ξένοι της επιβήτορες; Ποτέ! Και η προσφυγή της στην Τρόικα με τα Μνημόνια, το νέο τραγικό πείραμα, δουλεύτηκε με τον Γιωργάκη, όταν Κωστάκης... πρωθυπούργευε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: