Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΑΝΙΑ : ΣΕΞ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ


 Οι ευτυχέστεροι των ευτυχέστερων δεν κάνουν σεξ και κινδυνεύουν με δημογραφικό αφανισμό!!



Τι μας πλασάρουν οι προπαγανδιστές των τοκογλύφων; Πως η ανέχεια δεν είναι ο βασικός ένοχος για την αποχή από το σεξ!!


Τι λέτε ρε σκουλήκια! Αν δείτε κ&λο που έχει πιάσει αράχνες από την πείνα είναι και όχι από την αποχή!!



Τελευταία έρευνα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κατέδειξε ότι ο πιο ευτυχισμένος λαός του πλανήτη, είναι οι Δανοί. Όμως στην Δανία παρά το γεγονός ότι απολαμβάνουν την ευτυχία τους, απαλλαγμένοι κατά πολύ, από οικονμικά και άλλα άγχη, δεν κάνουν σεξ. Η υπογεννητικότητα αρχίζει να αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα και οι υπεύθυνοι σκέφτονται πως θα το αντιμετωπίσουν.
Κάθισαν λοιπόν οι στατιστικολόγοι και αφού μελέτησαν τις στατιστικές, σκέφτηκαν, σκέφτηκαν και διαπίστωσαν πως οι Δανοί όταν βρίσκονται στη χώρα τους δεν κάνουν σεξ, ενώ όταν πηγαίνουν διακοπές του δίνουν και καταλαβαίνει. Σε ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το +50% περισσότερο.
Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν κίνητρα για διακοπές, προκειμένου οι άνθρωποι να κάνουν σεξ, μήπως και αρχίζει να λύνεται το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.




 Δημιουργήθηκαν λοιπόν (με επιδότηση και από το κράτος) τα περίφημα «πακέτα διακοπών με προσφορές ωορρηξίας». Δηλαδή αν το ζευγάρι πάει ας πούμε διακοπές στο εξωτερικό και μετά αποδείξει ότι εκεί η γυναίκα έμεινε έγκυος, τότε ξεκινάνε οι προμήθειες δωρεάν σε είδη πρώτης ανάγκης για το παιδί που θα γεννηθεί: πάνες, ρουχαλάκια, βρεφικά είδη κτλ.
Το βίντεο που θα δείτε έχει τίτλο «Κάντο για τη Δανία» και είναι άκρως αποκαλυπτικό. Δείχνει μια πανέμορφη γυναίκα από τη Δανία, την Έμμα, που πηγαίνει στο Παρίσι διακοπές με τον σύντροφο της. 

Μάλιστα έχουν κλείσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, στο ίδιο δωμάτιο, που πριν 30 χρόνια πήγαν οι γονείς της Έμμας και την συνέλλαβαν. Στο βίντεο εξηγεί ότι ένα στα δέκα παιδιά έχουν συλληφθεί, κατά τη διάρκεια των διακοπών και προτρέπει τα ζευγάρια να πάνε διακοπές, να κάνουν σεξ και να βοηθήσουν τη Δανία να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: