Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


 Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Πρόκειται περί σατραπείας με κοινοβουλευτική μπούργκα. Δεν αναφέρομαι στα προφανή, τα μεγάλα της εκποίησης του δημόσιου πλούτου και της κατάργησης κάθε εργασιακού δικαιώματος, δια των οποίων έλκονται -δυστυχώς με την σιωπηρή συγκατάθεσή τους- άπαντες οι λαοί στην ανασύσταση του Μεσαίωνα, αλλά στο πως προετοιμάζεται προπαγανδιστικά η αποδοχή του ως ένα φυσικό γεγονός. 

Θα περιοριστώ έτσι στην προβολή μιας αμερικανικής προέλευσης εμετικής είδησης σύμφωνα με την οποία: Ένας Αμερικανός πολίτης στα εννενήντατρία του χρόνια εξακολουθεί συρόμενος να εργάζεται υπό την αιτιολογία που ο ίδιος πρόβαλλε: Πως αν διέκοπτε θα είχε την μοιραία «κατάληξη» των φίλων του που τόλμησαν να πάρουν σύνταξη!! 


 Πέραν του γεγονότος της εικόνας που μιλούσε από μοναχή, περπατούσε υποβασταζόμενος, η τηλεοπτική λεζάντα που την συνόδευε ήταν εξόχως απολαυστική : Αρνήθηκε την σύνταξη για να μην πεθάνει!! 

Ποιο επομένως είναι το περιέχον του περιεχομένου που μας προβάλει η διεθνής ολιγαρχία; 

Πως όστις διεκδικεί σύνταξη να το ξέρει ότι συμπιέζει τον χρόνο παραμονής του επί των εγκοσμίων και με την παροχή της έχει σφραγίσει την βίζα του για τον άλλο κόσμο.. 

Και για να μας αποδείξει του λόγου της το αληθές μας προβάλλει τον κουρέα (περί κουρέως επρόκειτο) όχι της Σεβίλλης αλλά της Πενσυλβανία ή του Σικάγο που και μόνο η τηλεοπτική του φιγούρα ήταν αποκαλυπτική επειδή: 

Για να ασκήσει επί δεκάλεπτο το επάγγελμά του απασχολούσε δύο νέους ανθρώπους οι οποίοι τον έσυραν ως παρελκόμενο! (κάτι σαν tender όπως θα έλεγαν στην γλώσσα τους οι Αμερικανοί..) Κι όλ’ αυτά γιατί; 

Για να ενδύσουν με νομιμοφάνεια την εγκληματική τους λεηλασία.. 

Τόσο απελπισμένους ή ηλιθιους μας εκλαμβάνουν. Εντάξει.. Δεδομένου πως δεν αντέχουν σε καμιά σοβαρή κριτική οι δίχως δίχτυ ασφαλείας ιδεολογικοπολιτικοί τους ακροβατισμοί -αφού οι ίδιοι προβάλουν ως επιχείρημα το γήρας για να ανανεώσουν το πολιτικό τους προσωπικό στα εξηκοστά έβδομα χρόνια του και ο Μπιλ Γκέϊτς μόλις οι εργαζόμενοί του υπερβούν το τριακοστό έτος της ηλικίας τους θεωρούνται αντιπαραγωγικό και απολύονται-  θα αντιπαραθέσω στην κουτοπόνηρη δράση των προπαγανδιστών τους μόνον τούτο: 

Πως μπορεί ουδείς εκ των καθεστωτικών νόμων τους να μην απαγορεύει την εκμετάλλευση ενός ηλιθίου, αλλά επίσης ουδείς εκ του ίδιου δικαίου νόμος απαγορεύει σε έναν ηλίθιο την αγορά του σχοινιού που θα τους κρεμάσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: