Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

TERTIUM NON DATUR


Ανωνύμου του Έλληνος

news203d
Πήγε να το παίξει μάγκας και ο Ομπάμα υπάλληλος του Εβραϊκού Κεφαλαίου, το οποίο κυβερνά κατ’ ουσίαν τις Η.Π.Α., κατ’ εξοχήν άφρων κι αυτός. Λες η Ρωσία είναι Λιβύη, ή Συρία, ή ακόμα χειρότερο Γκραικυλία! 

Απείλησε και φοβερίζει, λες κι όλοι στον κόσμο έχουν κοντή μνήμη, ξεχνούν τις πειρατείες των φονιάδων των λαών. Ποιο το αποτέλεσμα; 

Ενίσχυσε τον Πούτιν, τον ρώσικο μεγαλοκρατισμό, το έτσι κι αλλιώς ισχυρό εθνικό συναίσθημα των κατοικούντων στην Ουκρανία Ρώσων. 

 
Τί έπαθε ο αμερικάνικος παράγοντας όταν ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ορθά κοφτά, έστω ακόμα και σαν απειλή, ότι η αχανής χώρα θα φύγει από την ζώνη του δολαρίου και ότι δεν πρόκειται να αποπληρώσει τα χρέη στις αμερικανικές τράπεζες. Έπιασε την πάσα στον... αέρα ο Κινέζος, έκανε... κεφαλιά, τακουνάκι και γκολ! Λες να μου ετοιμάζουν στο κοντινό ή μακρινό μέλλον και μένα κανένα διαμελισμό; - ενδόμυχα αναρωτήθηκε. Χώρια, που μπορώ να μπω δυναμικά και σφήνα, αν κάτι πάει στραβά!

Η Ρωσία σφίγγει σιγά – σιγά την θηλιά, συστηματικά, κατά τεκμήριο με φρόνηση, διπλωματική υπομονή και τσαμπουκά. Εκμεταλλεύεται αριστοτεχνικά για την ώρα την εθνολογική παράδοση της περιοχής και το εξ αυτής προκύπτον γεωπολιτικό της δίκαιο. 

Ποντάρει στην πατροπαράδοτη ηλιθιότητα των «Δυτικών» αργά και σταθερά ανασυνθέτοντας την Σοβιετική Ένωση. Δεν βιάζεται, είναι «δικά της» εδάφη. Ποια Ουκρανία, ρε καραγκιόζηδες;  

Υπάρχει Ουκρανία δίχως Ρωσία και Ρωσία χωρίς Ουκρανία; Ξαναλέμε, να μη ξεχνιόμαστε. Μια και μοναδική προοπτική και ευκαιρία επιβίωσης έχουν όλες αυτές οι περιοχές: Με «Τσάρο», ή με «Στάλιν», ή όπως θα λέγεται ο νέος «πατερούλης», μόνο με εθνική και οικονομική συμβίωση στα πλαίσια της Λενινιστικής πολιτικής των εθνοτήτων, μόνο με την συγκρότηση και πάλι κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης. Tertium non datur! Γκέγκε;

«Χάρη» τους κάνει η Ρωσία, που δεν «μπουκάρει» μια κι έξω, αλλά υπομονετικά προωθεί την υπόγεια διείσδυση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει να μην προκαλέσει παγκόσμια αστάθεια και ταυτόχρονα να προετοιμάζεται και στο εσωτερικό της για κάθε επόμενο βήμα. Και οι Ευρωπαίοι μαζί με τα αφεντικά τους δεν σταματούν να δίνουν αφορμές με κινήσεις βούτυρο στο ψωμί του ρώσικου εθνικισμού, προς τέρψη του Πούτιν και των λοιπών συνεργατών του.

 Αποχαιρετίστε την Κριμαία, η σειρά της Ανατολικής Ουκρανίας! Εκτός αν αποκατασταθεί πύρρειος ισορροπία για να συνεχίσει η «αρκούδα» υπογείως το έργο. Δεν είναι υπόθεση εύκολη, ούτε οι γρίφοι θα λυθούν, από την μια στιγμή στην άλλη. Προφανώς εγκυμονούνται μεγάλοι κίνδυνοι για την ειρήνη στην Ευρώπη. 

Διαδοχικές παρτίδες σκάκι για δυνατούς μετρ! Σε όλες οι Ευρωπαίοι, το Δ’ Ράιχ, παίζουν ρόλο κομπάρσου, μια και από «δυτικής» πλευράς το σενάριο καθορίζεται από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και το Εβραϊκό Κεφάλαιο, από τα δυνατά χαρτιά της Παγκόσμιας Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: