Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!


 Και η αγριότητα εκ της βλακείας  των ελληναράδων:



Φαρσέρ χτυπούν ανελέητα τις χορδές στη αγωνία των Κεφαλονιτών προειδοποιώντας τους για σεισμούς 9 ρίχτερ!!




Περισσότεροι από 250 μετασεισμοί έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην Κεφαλονιά μετά από την ισχυρή δόνηση των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την Κυριακή.

Την ίδια ώρα, από τους ελέγχους των τεχνικών στα σπίτια που υπέστησαν ζημιές τουλάχιστον 250 σπίτια έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα.

Στο μεταξύ στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο τεχνικών της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία των δικτύων.




Από την άλλη κατά την στιγμή  που οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς ζουν δύσκολες στιγμές μετρώντας τις πληγές τους από τον σεισμό της Κυριακής, υπάρχουν και κάποιοι «άνθρωποι» που θεωρούν αστείο να… σπάνε πλάκα με τον πόνο των σεισμόπληκτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, αρκετοί πολίτες καταγγέλλουν πως δέχθηκαν τηλεφώνημα δήθεν από το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο τους καλούσε να δηλώσουν τα σπίτια τους γιατί όπως τους είπαν θα γίνει σεισμός 9 Ρίχτερ!

Μετά από τις καταγγελίες αυτές, έχουν αναλάβει δράση οι αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό των κακόγουστων φαρσέρ…



Εν τω μεταξύ τρεις ασθενείς σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν αργά το βράδυ στην Πύλο και στην Κρήτη.

Στην Πύλο η δόνηση σημειώθηκε στις 23:04 και ήταν μεγέθους 4.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο ήταν στα 22 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού και 194 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 82 χιλιόμετρα.

Στην Κρήτη σημειώθηκαν δύο σεισμικές δονήσεις 3.5 και 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Η πρώτη έγινε στις 2:19 τα ξημερώματα και το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 50 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της περιοχής Ζάκρο.

Αντίθετα ο δεύτερος έγινε στις 4:28 με επίκεντρο 74 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του Τυμπακίου.



Τέλος τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα ακόμη βίντεο από την ώρα του ισχυρού σεισμού των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε την Κυριακή στην Κεφαλονιά.

Η κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου στην περιοχή του νοσοκομείου στο Αργοστόλι έχει καταγράψει τη στιγμή που αρχίζουν να πέφτουν αντικείμενα, ενώ ο περιπτεράς βγαίνει... κακήν κακώς, πριν πέσουν δεκάδες πακέτα τσιγάρα πάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: