Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ


Στον καρκίνο κ. Κωσταντοπούλου δεν κοιτάς τις μεταστάσεις αλλά την εστία του κακού.. 


Και η εστία του κακού είναι τα Δουβλίνα ή μήπως ο Σύριζα ως οι δημόσιες γυναίκες ντρέπεται να πεί όχι στο Ευρωμπορντέλο..



Έντονη διαμάχη μεταξύ της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου και του προεδρεύοντος της Βουλής Γιώργου Καλαντζή σημειώθηκε στη Βουλή.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής διέκοψε την ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου επειδή είχε ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο αλλά η ίδια διαφώνησε έντονα μαζί του για το χρόνο που δικαιούταν.

Νωρίτερα είχε σημειωθεί έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου.



«Κανείς δεν επιχαίρει για το θλιβερό γεγονός στο Φαρμακονήσι. Να γνωρίζετε ότι τις ευαισθησίες τις έχουν όλοι εδώ. Δεν μπορείτε να καπηλεύεστε και να βγάζετε και πορίσματα και να μιλάτε για δολοφονίες. Αυτό είναι το κράτος δικαίου το οποίο επαγγέλεστε;», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Πώς ξέρετε αν έγινε κάποια πράξη βίας στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη; Δεν μπορείτε να το ξέρετε. Οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

Μάλιστα αναφέρθηκε προσωπικά στην Ζ. Κωνσταντοπούλου, θυμίζοντας την έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε όταν βρισκόταν στην πόρτα της ΕΡΤ ωθούμενη από αστυνομικές δυνάμεις.

«Σας εύχομαι να μην υποστείτε ποτέ αστυνομική βία. Να ντρέπεστε γι’ αυτό που είπατε. Λυπάμαι για λογαριασμό σας», απάντησε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, ενώ σημείωσε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «προφανώς για την ΕΡΤ έχει βγάλει πόρισμα», αν και η Εισαγγελία Αθηνών, με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, διενεργεί προκαταρκτική εξέταση.

(το βίντεο είναι από το enikos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: