Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Ριζοσπάστης:  Να θυμούνται: Κακώς ανοίγουν λογαριασμούς με το ΚΚΕ, θα τους κοπούν τα χέρια».




Τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Λιούμη του ΚΚΕ στο Αιγάλεω βρώμισαν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Όπως καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, «οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες χρυσαυγίτες, οι υπηρέτες του συστήματος και της πλουτοκρατίας, παρότι τάχα εμφανίζονται ως "αντισυστημικοί" τόλμησαν να βρωμίσουν (με αυτοκόλλητα σήματα) τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης του Λιούμη στο Αιγάλεω τη νύχτα του Σαββάτου 28 Δεκέμβρη.

Οι φασίστες, που σαν τυφλοπόντικες δρουν στα σκοτάδια, νόμισαν ότι με αυτή τους την ενέργεια θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές. Εκτός από εγκληματίες, είναι και βαθιά νυχτωμένοι. Οι κομμουνιστές τα έβαλαν με αντιπάλους πιο ισχυρούς και βγήκαν νικητές. Ας ρωτήσουν και θα μάθουν τι σήμαινε το Αιγάλεω για τους προγόνους τους, τους χίτες και ταγματασφαλίτες.

Να ξέρουν ότι τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν, μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο στην πάλη μας ενάντια στο σάπιο σύστημα που τους γεννά, τους τρέφει και τους χρησιμοποιεί για να φοβίσουν το λαό και για να "σπάσουν" το εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Για ακόμα μια φορά και με αυτή τους την ενέργεια αποδεικνύουν ποιον φοβούνται. Δείχνουν στην πράξη ποιος είναι ο πραγματικός τους εχθρός. Οι φασίστες εγκληματίες χρυσαυγίτες, μακρύ και δολοφονικό χέρι του καπιταλισμού, αντικομμουνιστές, χτυπούν το ΚΚΕ για να φοβηθεί ο λαός.
Τα σχέδιά τους δε θα περάσουν, από το λαό θα το βρουν.

Να θυμούνται: Κακώς ανοίγουν λογαριασμούς με το ΚΚΕ, θα τους κοπούν τα χέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: