Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ..

 
Μαύρες ημέρες ξημερώνουν οι λευκές νύχτες των Δημαρχιακών πανηγυριών..
 
 
 
Δυο ημέρες τώρα μας έπρηξαν τ' @ρχίδι@ με τις ολόφωτες νύχτες της πλέον σκοτεινής κόλασης που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα και κυρίως με την ψυχολογία που αλλάζει εξ αιτίας των πολύχρωμων λαμπτήρων που έχουν τοποθετήσει κατά τα πρότυπα Καμίνη επί των πλατειών όλης της χώρας.Μόνο που στην αθέατη πλευρά των καθεστωτικών φεγγαριών το έρεβος καραδοκεί συχνά με μια θηλιά στον λαιμό ή με μια καραμπίνα που εκπυρσοκροτεί κατά του κατόχου της.. Το δεύτερο συνέβη στην Χίο όπου ο μαέστρος της δημοτικής ορχήστρας έκοψε λυτρωτικά το δικό του εισιτήριο για την είσοδό του στον Άδη δεδομένου πως ο Μεμφιστοφελής  τον οποίο του είχαν τα ανδρείκελα εξασφαλίσει επί της γήϊνης επιφάνειας ήταν απείρως χειρότερος. 
 
Και το έκανε το βράδυ της Κυριακής σε ένα δωματιάκι στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου όπου η ορχήστρα του συνήθιζε να προβάρει το ρεπερτόριο με το οποίο θα διασκέδαζε τους Χιώτες... 
 
Τον Σ.Ν. βρήκε νεκρό - καθ' οδόν προς τον θάνατο ακόμη και οι Χιώτες δεν πάνε δυο δυο- η αστυνομία, ενώ ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε -τι άλλο-οικονομικά προβλήματα..

Ίσως δεν αφομοίωσε ως όφειλε εκ των τηλεοπτικών επιταγών να αφομοιώσει την υψιπετή αλλαγή στον ψυχισμό του πληθυσμού ή δεν στάθηκε ικανός να κατανοήσει το success story των καθεστωτικών αποπλυμάτων..

Δεν υπάρχουν σχόλια: