Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ : ΙΣΩΣ (!) ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!!


Βαφτίζουν ένοχα λιτότητα την ανθρωποκαταστροφή και την λεηλασία του Ελληνικού πλούτου οι Νεο-Βαυαροί του θηλυκού Όθωνα..



To ανέκδοτο του Γερμανού τουρίστα καταμεσής μιας Γερμανικής κατοχής τώρα επιβεβαιώνεται στην πράξη.. Οι άνθρωποι είναι αμετ-ανόητοι.. Σφυρίζουν τα Γερμανικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας αδιάφορα ως προς την σχέση αίτιου και αιτιατού που προκύπτει από την "πολυβολική" επίθεση  επί της οικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι .. ΊΣΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ !!! ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΟΧΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!!

Η ένοπλη επίθεση στο σπίτι του γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολντ στο Χαλάνδρι κάνει το γύρο των γερμανικών μέσων ενημέρωσης Τα διαδικτυακά κυρίως μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν τηλεγραφήματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων για το συμβάν.


 «Επίθεση στην Αθήνα – ο γερμανός πρέσβης 'βάλλεται'» σημειώνει η ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου N24. Όπως σημειώνει, η αστυνομία πιθανολογεί ότι η επίθεση αποτελεί ίσως μία πράξη εκδίκησης για τους όρους λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα.
 

Το N24 παρατηρεί ότι έχουν γίνει συχνές οι επιθέσεις εναντίον διπλωματικών κτηρίων, τραπεζών και ξένων εταιριών και σημειώνει ότι «πολλοί Έλληνες θεωρούν τη γερμανική κυβέρνηση κύρια υπεύθυνη για τους σκληρούς όρους λιτότητας της τρόικας των δανειστών». Για «τρόμο στην Ελλάδα» κάνει λόγο η Abendzeitung του Μονάχου και σημειώνει ότι «οι δράστες πήγαν μέσα στη νύχτα και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ». 

Για «πυροβολισμούς με καλάσνικοφ εναντίον της οικείας του γερμανού πρέσβη» κάνει λόγο και η Welt του Βερολίνου, αναφερόμενη και στη σύλληψη υπόπτων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η Welt υπενθυμίζει ότι η οικεία του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα είχε πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με ρουκέτα από την «17 Νοέμβρη», κατά την οποία δεν υπήρξαν θύματα.
(Πηγή: Deutsche Welle)

Δεν υπάρχουν σχόλια: