Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ


Ο εμφύλιος μοιάζει με σπλήνα .. Όταν ανοίξει τρέχει το αίμα πολύ..



μεταξύ των καου μπόυδων κι εμείς!!
Πέρασαν, σάρωσαν, λεηλάτησαν κι έφυγαν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι της σύγχρονης αποικιοκρατίας από την Λιβύη.. Και το γράφω παραφράζοντας την γνωστή Αυτοκρατορική φράση "veni vidi vici" την οποία χρησιμοποίησε παραφράζοντάς την επίσης, η "δημοκράτης" Χίλαρι Κλίντον όταν της ανακοίνωσαν πως ο Καντάφι και οι γιοί του ήταν νεκροί. 

Από τότε που τη συνδρομή των Λίβυων δωσιλόγων λεηλατήθηκε όλος ο ορυκτός πλούτος και ο χρυσός της κεντρικής τράπεζας της χώρας ως τα σήμερα, οι νεκροί είναι χιλιάδες γιατί μπορεί να έφυγαν οι σύγχρονοι  Μπόερς, εγκατέλειψαν όμως πίσω τους λογαριασμούς ανοιχτούς μεταξύ των ιθαγενών που κλείνουν κάθε ημέρα με αίμα.. 


Σύμφωνα λοιπόν με το ρώυτερ, Λίβυοι αξιωματούχοι εκτιμούν πως τουλάχιστον 40 άτομα σκοτώθηκαν χθες ύστερα από έκρηξη  που σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε αποθήκη όπλων και πυρομαχικών του στρατού κοντά στη νότια πόλη της Λιβύης, Σάμπχα, όταν μία ομάδα από 40 ντόπιους και Αφρικανούς μετανάστες επιχείρησαν να κλέψουν πυρομαχικά.
Ο Κχαλίφα Αλσγκάιρ, διοικητής μεθοριακής ταξιαρχίας στην περιοχή, εξέφρασε φόβο για πιθανή αύξηση του αριθμού των νεκρών μέσα στις επόμενες ώρες, σε μία περιοχή που απέχει περίπου 650 χιλιομέτρων νοτίως της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: