Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


 Αναμενόμενο.. Κάποτε η οργή για την εκποίηση της χώρας θα μετουσιωνόταν σε λιθοβολισμό..


Πρωτοφανής ένταση επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακοί σύμβουλοι ήρθαν στα χέρια.

«Γίναμε μαλλιά κουβάρια», ανέφερε το πρωί του Σαββάτου στο Mega ο Γ. Σγουρός, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του κ. Τσουκαλά, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει, παρακίνησε αυτούς που ήταν στα θεωρεία για να γίνει η σύρραξη και τελικά έγινε η σύρραξη».

 

 



Σύμφωνα με τον κ. Σγουρό στη συνεδρίαση είχαν πάει «κάποιοι πολίτες οι οποίοι είναι περιφερόμενοι σε όλα τα θέματα για τα οποία έχουν αντίθετη γνώμη, που από την πρώτη στιγμή αποδοκιμάζανε και βρίζανε εναντίον των περιφερειακών συμβούλων. Αυτό στο τέλος έγινε σύρραξη».

Ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε ακόμη ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγούλης, έσπρωξε ένα περιφερειακό σύμβουλο. «Δεν είναι δυνατόν βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να έχει αυτή τη συμπεριφορά», είπε.

 

«Το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη», επισήμανε ο κ. Σγουρός.
Η ένταση, όπως εξήγησε ο περιφερειάρχης, προκλήθηκε λόγω της διαφωνίας που υπήρξε σχετικά με την γνωμοτοδοτική απόφαση την οποία επρόκειτο να λάβει το Περιφερειακό Συμβούλιο για τον Αστέρα.


 «Στον Αστέρα Βουλιαγμένης είναι τρία συγκροτήματα. Το ένα συγκρότημα, το οποίο δεν λειτουργεί, θέλουν να το γκρεμίσουμε και να κανούμε εκεί κατοικίες και να μειωθεί ο δομήσιμος χώρος, από ας πούμε 100 τ.μ. να γίνει 80 τ.μ., με όλες τις περιβαλλοντικές μελέτες. Αυτοί σώνει και καλά να μην περάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: