Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ ΚΑΤΑ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Αν και καμία σχέση, δεν έχουμε με την Show Biz, την οποία εν τέλει απεχθανόμαστε ως της πλήρους αντιστροφής της λειτουργίας του πεπτικού μας συστήματος, αλλά τελικά η Ελλάδα, μοιάζει με ένα μικρό χωριό, που αργά ή γρήγορα αλήθειες ή μυθεύματα γίνονται γνωστά, για όλους. Έτσι και με αφορμή τις φασιστικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, η Τζένη Χειλουδάκη, εξαπολύει κύματα επιθέσεων, εναντίον του Νότη, παίρνοντας και η μπάλα και τον Γιώργο Λιάγκα!

Παραθέτουμε, δημοσιεύσεις της, του τοίχου της στο Facebook  γιατί πέραν όλων των υπολοίπων έχουν και πλάκα.. (συγνώμη για την γλώσσα αλλά δεν είναι δική μας ούτε και του γούστου μας στον δημόσιο λόγο..)



τελικα ο λιαγκας θελει πουτσο....μαυρο...αραπικο...απο αυτους που μισει αλλα στα κρυφα του τρεχουν τα σαλια...αλλοδαπου....για να φρικαρει και η φιλεναδα της η νοτα η σφακιανακη.....δεν εχω ξαναγνωρισει πιο αφρισμενη ομοφοβικη κοιλιοδουλη κομπλεξικια κρυφη αδερφη στην ζωη μου.....πρεπει να του χωσεις ενα χοντρο καβλι στο στομα και την ωρα που θα γλυκαινεται να του το τραβηξεις απο το κιτρινο στομα του που ξερνα χωλη....και να του πεις....μωρη ολα τα τρως απο το ψυγειο αλλα αυτο δεν θα το γευτεις......



λοιπον και για να τελεψουμε με το θεμα σφακιανακη ,με αφηνει αδιαφορη η ιδεολογια του οπως και η καλλιτεχνικη του υποσταση ....μια ερωτηση εχω....τα χρυσαυγουλα που μας προτρεπει να ψηφισουμε γνωριζουν οτι εδεσε φιογκο με αλλοδαπη;;; στην τελικη...τον παραπεμπω στα χρονια της ροδου...του φερετζε που φορουσε πανω απο τα χειλη του και στα στενα του τσιτακια τα σορτσακια...εκεινος ξερει...


Γιατί νομίζεις που η δική σου σε όλες τις εκφάνσεις της δεν προσβάλλει γελοίε την δική μας εκτός και αν νομίζεις πως άπαντες ανήκουμε στην ομάδα των αυτιστικών που σε παρακολουθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: