Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΒΟΡΙΔΗ


 Ήμουν ΕΠΕΝ δηλώνει ο τσεκουροφόρος από την ιστορική αίθουσα που ο μέντοράς του Παπαδόπουλος κατέλαβε εξ' εφόδου..



Για το ακροδεξιό ναζιστικό παρελθόν του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, μίλησε στη Βουλή ο… βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χ.Α δήλωσε συγκεκριμένα: «Μας λέτε φασίστες, μας προσβάλλετε, όμως ο λαλίστατος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. δεν μας έχει απαντήσει ακόμα για ποιο λόγο παλαιότερα πόζαρε μπροστά σε ναζιστικές αφίσες και μπροστά σε γιγαντοαφίσες του Γεώργιου Παπαδόπουλου;».



Απαντώντας ο Μάκης Βορίδης ανέφερε: «Από την πλευρά της Αριστεράς έρχονται ορισμένοι και μου λένε: «Δεν έχεις μετανοήσει. Πες ότι μετανόησες». 


Τώρα ακούω από την πλευρά της Χρυσής Αυγής ότι πρέπει να εξηγήσω γιατί υπάρχει μια ομιλία μου στην οποία από πίσω ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Απάντηση: Διότι ήμουν στην ΕΠΕΝ τότε. Είναι γεγονός γνωστό στην αίθουσα. Πρέπει να εξηγήσω γιατί υπάρχει μια φωτογραφία του Έβολα ή δεν ξέρω τι άλλο τη στιγμή που ήταν αρκετά γνωστό η σχέση της ΕΠΕΝ με το τότε Movimento Sociale και το Front National. 

Ήταν όλα γνωστά. Με εγκαλούν, λοιπόν, συστηματικά. Και αυτό μπορεί να συνεχίσει γιατί θα φέρουν ένα άρθρο το οποίο βρήκαν ή θα φέρουν μια άλλη ομιλία στην οποία κάτι λέω και θα γίνεται αυτή η συζήτηση, πάντα για πριν από τριάντα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: