Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 
 
Κοίτα ποιος μιλά για εξευτελισμό του κοινοβουλίου και κρίση αξιών!!

 

«Ποτέ δεν εξέλαβα στα σοβαρά τα σενάρια των παραιτήσεων», είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφερόμενος στις τοποθετήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής ότι θα παραιτηθούν αν ασκηθούν διώξεις εναντίον τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής «δεν θα τολμήσουν να παραιτηθούν», ωστόσο αν κάτι τέτοιο συμβεί η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει «με ψυχραιμία» το θέμα.



«Κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει μια κοινοβουλευτική κρίση». «Κανείς δεν θα εξευτελίσει τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς», είπε ο κ Βενιζέλος.

Διαπίστωσε δε ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της Πολιτείας «τα οποία έπρεπε να είχαν ενεργοποιηθεί από καιρό», αλλά, όπως ανέφερε, αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε ιστορική μνήμη και επίγνωση.

Τέλος, είπε ότι η Ελλάδα και η κυβέρνηση έχουν την αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση αλλά και την κρίση αξιών που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: