Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ

news172b Του Ανωνύμου του Έλληνος

Είναι πάνω απ’ όλα κι όλους οι ξένοι επιβήτορες, Εβραϊκό κεφάλαιο, Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που εντέλλονται να γίνει μέχρι το τέλος το άθλιο πείραμα αδιαφορώντας για... παράπλευρες απώλειες. 

Σαν εργαστηριακό ποντίκι, ινδικό χοιρίδιο, να σφυγμομετρήσουν την Γκραικυλία στην υπερβολική δοσολογία φασιστικού δηλητηρίου. 

Επειδή είναι άκρως επικίνδυνο να το δοκιμάσουν σε άλλες πιο μεγάλες χώρες με πληθυσμούς, που διαθέτουν αστική δημοκρατική συνείδηση, επειδή την πάτησαν χοντρά σε ανάλογα πειράματα κατά το παρελθόν, προτίμησαν πάλι το εσαεί πειραματόζωο, την μόνη σκλαβωμένη ευρωπαϊκή χώρα και εξόχως τριτοκοσμική.


 Προφανέστατα η υφή και τα χαρακτηριστικά του πειράματος είναι συνυφασμένα με την παθολογία και τις συνθήκες του τόπου διεξαγωγής του. Μην περιμένετε... κυριλέ και «ιδεολογικά ψημένους» φασίστες, φέρ’ ειπείν α λα Γαλλία. Εδώ αλωνίζουν κάθε είδους τραμπούκοι, ψευτοπαλληκαράδες και νονοί της νύχτας σφιχταγκαλιασμένοι με το κράτος, συγκροτώντας σφριγηλό παρακράτος. 

Πάντα δρα στην Γκραικυλία, πλην τώρα έχει ρίξει τα προσωπεία, δεν κρατά ο σκληρός του πυρήνας δημοκρατικοφάνη προσχήματα, παρουσιάζεται απρόσμενα(;) προκλητικό και αιμοβόρο, ακριβώς χάρη του πειράματος. Για να μετρηθούν οι αντοχές του όχλου, οι ενδεχόμενες παρενέργειες στην περίπτωση, που ξυπνήσει από τον λήθαργο για να αγωνιστεί για μεροκάματο και προκοπή, ν’ αποτινάξει τον ξενικό ζυγό. Οι αντοχές του ίδιου του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: