Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η AL QAEDA ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

 Αποκαλυπτική εκπομπή
του CBS News


  Του Κώστα Μπετινάκη


  Ο πρώην υποδιευθυντής του FBI John Miller, αποκαλύπτει πως μαχητές
της αλ-Κάιντα, που έχουν διασυνδέσεις με την αλ-Σαμπαάμπ  στη Σομαλία, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν  χημικά όπλα.
  
 Η είδηση δεν θα είχε μεγάλη σημασία –επειδή θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι κάνει αβάντα στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν- αν δεν μεταδιδόταν από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.
 
Ο Τζ. Μίλερ, αποκάλυψε στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό, πως «ίσως, πολύ σύντομα οι μαχητές αυτοί αποκτήσουν κι άλλα όπλα μαζικής καταστροφής». Είπε ακόμη πως τα άκρως απόρρητα έγγραφα για τον οπλισμό των μαχητικών ισλαμιστών, προέρχονται από το γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης στην ανατολική περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

 
  Στις αποκαλυπτικές δηλώσεις του ανέφερε επίσης, πως σε τρεις άντρες, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται κι ένας βρετανός, δόθηκαν οι δυνατότητες με την χορήγηση χρηματικού ποσού, ώστε να βελτιώσουν το πρόγραμμα παραγωγής χημικών όπλων της αλ-Κάιντα.
 
  Με βάσει όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργείται η δυνατότητα η αλ-Κάιντα να είχε στην κατοχή της χημικά όπλα και στη Συρία. Σύμφωνα με το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο WND, που επικαλείται το CBS, «υπάρχουν ντοκουμέντα αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που αποδεικνύουν ότι μέλη της αλ-Κάιντα στο Ιράκ είχαν την δυνατότητα παραγωγής αερίου Σαρίν, πριν διοχετευθεί μέσω Τουρκίας για να χρησιμοποιηθεί από τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες στη Συρία. Το αέριο προωθήθηκε στους αντάρτες του μετώπου αλ Νούρσα της Συρίας, μέσω της τουρκικής πόλης Αντάκια της επαρχίας Χατάι κι απ’ εκει στα σύνορα και φτάσανε.
 
  Τα έγγραφα που διέρρευσαν αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός «είχε υποψίες» ότι το αέριο Σαρίν είχε χρησιμοποιηθεί από τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες –τους μαχητές της αλ-Κάιντα – στην επίθεση εναντίον των σύρων πολιτών τον περασμένο Μάρτιο, αλλά έκανε την κουνέλα κατά το κοινώς λεγόμενο.
  Και φυσικά ο πρόεδρος Ομπάμα, ουδέν γνώριζε απ΄ όλα αυτά. Τον έχουν στην απέξω, να κάνει γκάφες ο κακομοίρης… Και να απειλεί με πόλεμο επειδή το καθεστώς Άσαντ – κι ήταν σίγουρος γιαυτό, όπως έλεγε- χρησιμοποίησε χημικά για να σκοτωθούν αθώοι…
Καλά δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

----
Το αποκαλυπτικό βίντεο του CBS: http://www.youtube.com/watch?v=MJSRdNXEgDo 

Δεν υπάρχουν σχόλια: