Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ



 Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Εδώ και δεκαετίες κατέστη καθεστώς. 
Στοχεύουν έναν είτε άμεσα είτε έμμεσα κοινωφελή οργανισμό, τον επανδρώνουν με στελέχη ελαστικών συνειδησιακών ορίων που θα εκτελούν στα τυφλά τις καταστροφικές τους εντολές και μόλις το έργο της απαξίωσής τους ολοκληρωθεί, επιστρατεύουν τις επί των τηλεοπτικών βόθρων δημοσιογραφικές κατσαρίδες τους να περιφέρουν τον ζόφο του ανά την επικράτεια, έτσι ώστε να εξιερωθεί η χρήση των τοκογλυφικών χημικών αφανισμού της εν λόγω δημόσιας επιχείρησης συνολικά για να εκποιηθεί..




Συνέβη κατά το παρελθόν από την Ολυμπιακή ως τον ΟΤΕ ή τον ΟΣΕ και πιο πρόσφατα όταν οι Έλληνες βασιβουζούκοι της κοκογλυφίας επιτέθηκαν κατά  της παιδείας και της υγείας με τα γνωστά προσφιλή τους θύματα. 
Τους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς τους οποίους εξ αφορμής ενός ή δυο επίορκων διαπόμπευαν καθολικά δίχως ίχνος αιδούς..
Και αφού εσχάτως περιέλαβαν την ΕΡΤ των απολύτως δικών τους και υψηλόβαθμων υποτακτικών, εστιάζουν τώρα τα πυρά τους κατά της αμυντικής βιομηχανίας. 
Τα ΕΑΣ..



Προπομπός τους πάντα το σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το οποίο ξυπνά από την νάρκη του κατά περίπτωση και επιλεκτικά. 

Αιφνιδίως έτσι σε μια από τις «τυχαίες» τιμωρητικές εξορμήσεις του, αποκάλυψε πως εντός του οργανισμού των ΕΑΣ είχε συντελεστεί ένα μέγα σκάνδαλο το οποίο εστιαζόταν στο πρόσωπο του γενικού διευθυντού του που ήταν βεβαίως της δικής τους επιλογής. 

Σύμφωνα με αυτό εντοπίστηκε.. αναντιστοιχία γνώσεων μεταξύ του "εγκεφάλου" του  επικεφαλής των επιχειρησιακών λειτουργιών κ. Χρονόπουλου και εκείνων που πιστοποιούσαν τα πτυχία που είχε προσκομίσει προκειμένου να καταλάβει την θέση αυτή. 



«Κατά τας γραφάς» του ακέφαλου σώματος των επιθεωρητών η απάντηση που έλαβαν από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολούμπια σε σχέση με την φοίτηση επ’ αυτού του συγκεκριμένου κυρίου, ήταν ευθέως αρνητική.. Άρα και ο τίτλος σπουδών τον οποίο ο ίδιος είχε προσκομίσει προκειμένου να προσληφθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή το 2004 πλαστός. Κοινώς μαϊμού..



Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ενώ εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης δύο τεχνικών γραφείων δεν ήταν εγγεγραμμένος στο μητρώο του ΤΕΕ κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την κατοχή τους..



Πήραν έτσι μια εξαπάτηση ποινικού περιεχομένου σε εξατομικευμένο επίπεδο και την μεγέθυναν με το φωτοσόπ της καθεστωτικής λάσπης για να κατασυκοφαντήσουν το σύνολο του υπό εκποίηση δημόσιου οργανισμού. 

Επειδή  αυτό ήταν και είναι το δόλιο ζήτημα και ζητούμενό τους και όχι η απαίτηση της αχρεωστήτως καταβληθείσας παχυλής μισθοδοσίας του συγκεκριμένου κυρίου. 

Αν πράγματι φλέγονταν για την διοικητική ηθική του δημοσίου, αυτή η έρευνα όφειλε να είχε πραγματοποιηθεί όταν αυτός προσελήφθη και όχι εκ των υστέρων.



Δεν έγινε όμως. Και δεν έγινε όχι αποκλειστικά στην περίπτωσή του αλλά σε περίπου τριάντα χιλιάδες παρόμοιων πτυχίων με τα οποία είτε ήταν είτε δεν ήταν μαϊμούδες , καταλήφθηκαν κορυφαίες θέσεις του ελληνικού δημοσίου γιατί ο  σκόπελος του ΔΙΚΑΤΣΑ στην βάση των κοινοτικών οδηγιών έχει από ετών κατεδαφιστεί. 

Ο λόγος πάρα πολύ απλός. 

Προ της Σημίτειας περιόδου που μειώθηκαν τα έτη του βασικού προγράμματος σπουδών, τα προσκομιζόμενα πανεπιστημιακά πτυχία της αλλοδαπής δεν αναγνωρίζονταν γιατί ήταν τριετούς φοίτησης.. Δηλαδή κολεγιακού επιπέδου.   

Τι έκανε ο αρχισκαπανέας της ελληνικής καταστροφής; 

Περιόρισε το πρόγραμμα δωρεάν σπουδών των ελληνικών πανεπιστημίων σε τριετή φοίτηση υποχρεώνοντας πρώτον: Τους φοιτητές να καταβάλλουν πλέον των δέκα χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό ιδίας αξίας με την πενταετή τους φοίτηση των προηγούμενων ετών και δεύτερον, οδήγησε στην αναγνώριση της ισοτιμίας των προερχομένων από την από την Ευρωπαϊκή κοινότητα πτυχίων που απαιτούσαν εδώ και χρόνια πολλά οι κολλεγιάρχες, τα πτυχία από τις σχολές των οποίων η άρχουσα τάξη εξαγοράζει.


Τι συμπεραίνεται εξ αυτών; Πως η αποδιάρθρωση του παραγωγικού ιστού της χώρας από της ένταξής μας στην ΕΟΚ και εντεύθεν έχει τόσο συρρικνώσει τις θέσεις εργασίας ώστε η κατάληψή τους να θεμελιώνεται σε νόμους φωτογραφικούς. 


Κατάσταση εντός  της οποίας επωάζονται οι απατεώνες του κοινά αποδεκτού ποινικού δικαίου με τις άκρες στο «γκοβέρνο».   

Μια θα ήταν η λύση γιατί πλέον σήμερα με το δημόσιο υπό πλήρη διάλυση δεν ισχύει. Οι κορυφαίες θέσεις των δημόσιων οργανισμών είναι πολιτικές και ως εκ τούτου μια και μόνη προϋπόθεση όφειλε να τεθεί. Η πολιτική, ηθική, οικονομική και κοινωνική ακεραιότητα του υποψηφίου. 

Όλα τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα σχεδιάζονται εκ του πονηρού στην βάση της λογικής μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: