Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.. ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ


Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου

H ανελέητη ταξική καταδίωξη του λαού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την κατ' ουσίαν απόλυση 2122 εκπαιδευτικών τα ονόματα των οποίων αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της "διαυγούς" παρουσίασης των σκηνών κοινωνικού τρόμου..

 Συμπαραγωγοί τους , το ιερατείο της διεθνούς τοκογλυφίας και  τα εγχώρια ανδρείκελά τους. 

Πλάϊ στο αίμα των δασκάλων που εκτελέστηκαν από τους καθεστωτικούς κεφαλοκυνηγούς, αναρτήθηκαν και οι λίστες των ονομάτων των 302 καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης αλλά και των 25 της Σιβιτανιδείου Σχολής που εξαιρέθηκαν προς ώρας της διαθεσιμότητας.. Προφανώς στην βάση της στρατηγικής του divide et impera προκειμένου να αφοπλίσουν ένα μέρος των εργαζομένων από τις αιτίες συμμετοχής τους στα καθολικά κινήματα που βρίσκονται καθ' οδόν. 


Δεν θα αποφύγουν την κατά μέτωπο συνάντησή τους με τον λαό. Το φυτίλι της εξέγερσης έχει ανάψει και είναι πλέον θέμα χρόνου η κοινωνική έκρηξη που θα σαρώσει τα ένστολα , δικαιϊκά, νομοθετικά και εκτελεστικά οχυρά τους μαζί με τους πραίτορες που τα φυλάττουν. Γιατί πλέον ετούτος ο προσημειωμένος από τους τοκογλύφους του Αγγλικού δικαίου λαός, δεν έχει να χάσει τίποτα πέραν των αλυσίδων του. 

Η χάρτα του Βελενστινλή θ' αρχίσει να στοιχειώνει τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες της διαπλοκής  όπως τους Οθωμανούς..

Λευτεριά .. και  θάνατος..  στα καθεστωτικά σκυλιά. 

Σήμερα ψιθυρίζεται στα τρομοκρατημένα νοικοκυριά επειδή αφελώς πιστεύουν ότι μπορεί να σωθούν κατά μόνας. Να εξαιρεθούν  των Ναζιστικής έμπνευσης  και χρηματοπιστωτικής πρακτικής οικονομικών εκτελέσεων που τους επιβάλλονται, με όπλα τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και της επαίσχυντης  ψήφου από τα επί της Βουλής 153 αντίτυπα του Πήλιου Γούση .. 

Σύντομα η ανέχεια απο κοινού με την ταπείνωση θα φουσκώσει  τον  ψίθυρο για να τον μετασχηματίσει σε πολεμική ιαχή. Απ' αυτές που συνοδεύονται με τα εκκωφαντικά τύμπανα της απεγνωσμένης ψυχής. 

Και οι θέσεις θ' αλλάξουν. Οι σημερινοί τρομοκρατούντες θα είναι οι αυριανοί τρομοκρατημένοι που θα τρέχουν να καλυφθούν στις ουρές των αντισυνταγματικών θεσμών.. Αυτούς  που συνέταξαν για την προσωπική τους απαλλαγή..

Λάθος. Μέγα λάθος. "Στιγμιαία" δεν θα υπάρξουν. Επειδή τα λαϊκά δικαστήρια αντιθέτως των καθεστωτικών, υψώνουν τοίχους στ' αυτιά ακόμη και στο θρόϊσμα της επίκλησης νομοθετικών εκτρωμάτων..   Και θα τιμωρηθούν αμείλικτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: