Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ


Μια ακόμη αυτοκτονία δια της οποίας τρία χρόνια τώρα αποψιλώνεται ο λαός  ή ατύχημα; 



Ένας ηλικιωμένος έχασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τη ζωή του όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε στη θάλασσα από το επιβατηγό πλοίο Superferry ΙΙ το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τήνος – Άνδρος – Ραφήνα.
Συγκεκριμένα, όταν το πλοίο, προερχόμενο από την Τήνο, βρισκόταν στα ανοιχτά του Μπατσί της Άνδρου, ένας νεαρός επιβάτης που καθόταν στο κατάστρωμα του πλοίου είδε τη σορό του άτυχου άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα σε μικρή απόσταση από το καράβι.



Ο νεαρός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο topontiki.gr, αρχικά δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει ότι υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα καθώς το κύμα αναποδογύριζε το σώμα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται εύκολα ορατό. Ωστόσο μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε, έσπευσε να ενημερώσει το προσωπικό του πλοίου, το οποίο τον οδήγησε στον καπετάνιο προκειμένου να βρεθούν οι συντεταγμένες και να ειδοποιηθούν οι Αρχές.

Μετά από την άμεση κινητοποίηση του καπετάνιου και του πλοιάρχου του Superferry II, το Λιμενικό της Άνδρου έστειλε αρχικά ένα ιδιωτικό σκάφος και στη συνέχεια ένα δικό του με αποτέλεσμα η σορός να βρεθεί και να ανασυρθεί από τη θάλασσα.

Στα ρούχα του άτυχου άνδρα βρέθηκε μόνο το εισιτήριό του, ενώ διεξάγεται έρευνα και σχηματίζεται δικογραφία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πτώσης του ηλικιωμένου από το πλοίο αλλά και για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: