Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ



Η κυβέρνηση βάζει φωτιά στην Ελληνική κοινωνία



Παραμένει ωστόσο σε εκκρεμότητα το ποιος και πως θα την σβήσει πριν αυτή καεί ολοσχερώς



Σκληρή κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα κατά της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση. 

«Η χώρα προχωρά ολοταχώς με μια καταστροφική πολιτική, στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, στη διάλυση της υγείας, της παιδείας, στην απελευθέρωση του ορίου των απολύσεων και σε νέες μειώσεις μισθών», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τα ΔΣ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και της Ομοσπονδίας  Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) έστειλε το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα θερμός με  κινητοποιήσεις στην Παιδεία καθώς, όπως τόνισε «δεν μπορεί η κυβέρνηση κατ' εντολή της τρόικας, να βάζει φωτιά στην ελληνική κοινωνία και εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να την κοιτάμε».



«Θεωρούμε ότι ο Σεπτέμβρης είναι ένας κρίσιμος μήνας. Θα στηρίξουμε αμέριστα, χωρίς ερωτηματικά και αστερίσκους, τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες. Κυρίως όμως θα καλέσουμε τη λαϊκή οικογένεια, σε ένα ευρύ πανεκπαιδευτικό μέτωπο, για να αποτρέψουμε αυτή την καταστροφή», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: