Σάββατο 1 Ιουνίου 2013


 Το παιχνίδι είναι στημένο και από τα πριν ξεπουλημένο


Σκοπίμως δεν άνοιξα την ιστοσελίδα νωρίς. 
Με την βεβαιότητα πως ευκαιρίας δοθείσης θα παίρνατε τις ρούγες του διαδικτύου αλλά και τις λεωφόρους της παραπληροφόρησης των εργολαβικών ΜΜΕ, στόχος ήταν η κτήση σημείων σύγκρισης και αναφοράς, έτσι ώστε όταν θα επανακάμπτατε, να το πράττατε στην βάση μιας ανάγκης συνειδητής και όχι από την τυχόν δύναμη της συνήθειας καθώς η σελίδα θα έχει αρχειοθετηθεί  στα αγαπημένα. 
 
 Θα προσέξατε έτσι πως εξαιρουμένης της Κωσταντινούπολης ειδήσεις που να έχουν πολιτικό ενδιαφέρον, δεν φάνηκε να τρέχουν σήμερα. 
Υπέργεια. 
Επειδή υπογείως τρέχουν, ή μάλλον τρέχει μία και μοναδική εδώ και καιρό και μάλιστα με ασύλληπτη ταχύτητα. 


Στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αναφέρομαι επί του οποίου ως φαίνεται έχουν άποψη άπαντες και κυρίως εκείνοι που μετέχουν των σχεδίων αφανισμού του λαού. Το καθεστώς αδέλφια έχει ανοίξει γήπεδο στις κερκίδες του οποίου εγκλώβισαν τους Έλληνες στον ρόλο θεατών ενός αγώνα, που  όμως παίζεται στα αποδυτήρια.

Ο στόχος είναι διττός. 

Πρωτίστως στην περίπτωση που δεν γίνει αντιληπτό το στήσιμο θα έχουν κερδίσει χρόνο με τον αποπροσανατολισμό του κοινού από τα φονικά τεκταινόμενα εκτός γηπέδου. Αναφέρομαι στο ότι υπερδιπλασιάστηκαν τα νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή αυξάνονται τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια, ή εκείνα τέλος που πλην των απολύτως απαραίτητων αποσύρθηκαν οριστικά της αγοράς. Και αυτό κατά την στιγμή που οι εφορίες  εξαπολύουν ένα ανθρωποκυνηγητό στα σχέδια του οποίου περιλαμβάνονται κατασχέσεις οικιών, μισθών και συντάξεων ως και αιχμαλωσίες δια των προσωποκρατήσεων. 

Ταυτοχρόνως ο λαός θα παρακολουθεί αγωνιωδώς την μπάλα  του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου να εναλλάσσεται επί του πολιτικού χόρτου μεταξύ πολλών αντιπάλων. Και το παιχνίδι θα εξακολουθεί ακατάπαυστα ώσπου η μπάλα από τα λακτίσματα να ξεφουσκώσει, έτσι ώστε όταν το πλήθος εξέλθει του γηπέδου να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων. Να έχει εν ολίγοις η εξαθλίωσή του ολοκληρωθεί.
 

Προηγουμένως ωστόσο δεν θα το έχουν αφήσει ανικανοποίητο γιατί το θέαμα θα είναι πλήρες εκπλήξεων. Οι αντίπαλοι θα μαρκάρουν σκληρά κάτι που προς χάριν της αληθοφάνειας του αγώνα θα επιφέρει και ορισμένες κόκκινες κάρτες, οι πρόεδροι των ομάδων θα τρομοκρατούν υπαινικτικά με δικτατορίες (τον ακούσατε σήμερα τον Βενιζέλο;) κραδαίνοντας την απειλή εξόδου από το ευρωμπορντέλο, (η μοδάτη απειλή της επιστροφής στην δραχμή δεν φοριέται πλέον) , κάποιοι άλλοι πάλι περισσότερο ήπιοι, θα κλαίουν γοερά εμπρός στον κίνδυνο της απώλειας του ευρωπαϊκού ιδεώδους και η Χρυσή Αυγή των μετρημένων στα δάχτυλα των δύο χειρών «ούγκανων» μιας ιδιότυπης ποινικής ασυλίας, θα πανηγυρίζει γιατί επικράτησε θριαμβευτικά δίχως καν να λάβει μέρος στον αγώνα.. 

Δεν έχει σημασία. Έπαιξαν οι άλλοι εν ονόματί της..

Κλύδωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: