Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

 Οι Βρετανοί Anonymous έβγαλαν στη φόρα προσωπικά δεδομένα νεοναζιστών


Προσωπικά δεδομένα μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης Σύνδεσμος Βρετανικής Άμυνας (English Defence League, EDL) δημοσιοποίησαν οι Anonymous UK, 

μετά την ένταση που πυροδότησε η (σκηνοθετημένη;) δολοφονία βρετανού στρατιώτη και την πορεία διαμαρτυρίας στο Λονδίνο, μελών της οργάνωσης κατά των μουσουλμάνων...  


 
 «Μουσουλμάνοι δολοφόνοι, μακριά από τους δρόμους μας», φώναζαν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές, και ως αντίδραση στα γεγονότα αυτά οι  Anonymous UK ανέβασαν αργά χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο μία «ογκώδη διαρροή προσωπικών δεδομένων» -όπως τη χαρακτήρισαν- που περιλαμβάνει ονόματα, αριθμούς κινητών τηλεφώνων και διευθύνσεις μελών της EDL και δωρητών της οργάνωσης, καθώς και πληροφορίες για παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της.  

 Σε άλλο video που είχαν ανεβάσει νωρίτερα οι ακτιβιστές με  κωδικό χρήστη «Θα Διαμαρτυρηθώ», καταδίκαζαν τη δολοφονία του στρατιώτη και κατηγορούσαν την EDL ότι την εκμεταλλεύεται για να διασπείρει το μίσος.

 «Τη χρησιμοποιήσατε (τη δολοφονία) ως μία ακόμη δικαιολογία για να διασπείρετε περαιτέρω την εκστρατεία σας μίσους, φανατισμού και παραπληροφόρησης. Με το πρόσχημα της εθνικής υπερηφάνειας, προκαλέσατε εγκλήματα εις βάρος αθώων και την καθυπόταξη των μουσουλμάνων», ανέφεραν στο video.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: