Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

 Καμμένος: Στην δικαιοσύνη οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού



Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου, του βουλευτή ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και του προέδρου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Αφορμή ήταν η καταγγελία του Άδωνη Γεωργιάδη στην χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, ότι η οικογένεια Καμμένου είναι ιδιοκτήτρια σκάφους καταχωρισμένου μέσω εταιρείας off shore στο νηολόγιο των Παρθένων Νήσων. Μάλιστα ο Γεωργιάδης υποστήριξε μιλώντας αργότερα σε δημοσιογράφους, ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη ήταν η αιτία της επεισοδιακής αποχώρησης του Πάνου Καμμένου και της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.



Τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Μαρκόπουλος με το εξής σχόλιο, που έγραψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Αν ισχύει η υπόθεση off shore+σκάφος, τότε κάποιος θα αλλάξει χώρα.. Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχού δεν πάνε μαζί..».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Πάνο Καμμένο, μετά από τη σκληρή κόντρα που οδήγησε στην αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία μετά και τη σχετική δήλωση του Αντώνη Σαμαρά. Ο έλληνας Πρωθυπουργός σε ερώτηση που δέχτηκε χθες από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τη θετική ψήφο των ανεξάρτητων βουλευτών Κώστα Μαρκόπουλου και Θεόδωρου Σολδάτου, σχολίασε με νόημα: «Κάτι σημαίνει αυτό».

Ο Πάνος Καμμένος αντέδρασε από την πλευρά του με την παρακάτω δήλωση:

«Η λάσπη των χαλκείων της Συγγρού συνεχίζεται.

Μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ.

Πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία ‘Ευρωπαϊκή Ένωση’ που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα.

Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν μετά την διάψευσή μου τη λάσπη, θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: