Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

25χρονη νεκρή από ανταλλαγή πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών



Να κληθεί επειγόντως ο Μάρτιν Σκορτσέζε για να ασχοληθεί και με τις συμμορίες του νεοσύστατου εξ αιτίας της εξαθλίωσης προτεκτοράτου.. 


Στον γάμο του καραγκιόζη πυροβολούσαν οι ανεκπαίδευτοι αστυνομικοί
 


Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και σύλληψη κακοποιών που εμπλέκονται σε χθεσινοβραδινή ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θηβών.
 

Μετά τη ληστεία, ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ίσθμια Κορινθίας όπου τραυματίστηκε θανάσιμα 25χρονη. Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

 

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, τρία άτομα είχαν εισβάλει με δύο πολεμικά Καλάσνικοφ σε ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών.
Ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες. Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά αυτοκινήτου θύματος με το οποίο διέφυγαν.
 

Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους δράστες.
 

Γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε στην πλάτη από πυροβολισμούς των ληστών.
Ωστόσο, όπως λένε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα γίνει βαλλιστική εξέταση και στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.
 

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
 

Οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχουν βαρύ οπλισμό ενώ επέβαιναν σε κλεμμένο τζιπ, μαύρου χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: