Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σαμαράς: Ως κοινός δουλέμπορος ξεπουλά τον λαό στις διεθνείς λαϊκές αγορές..



Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Με τις εγγυήσεις μισθών δουλείας στις βαλίτσες του ο bagman Σαμαράς ξεκίνησε από το Κατάρ την .. κατάρα της εκποίησης λαού και γης Ελληνικής.. Στην συνέχεια θα μεταβεί στις Ρωσία και Κίνα ενώ δεν αποκλείεται σε μια κόντρα ρελάνς επί του αντιπάλου του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Κατά το ταξίδι του τον συνοδεύει μια πολυπληθής ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών που μαζί με τους συνεργούς τους αλλοδαπούς θα ψάξουν τρόπους «επένδυσης» των συσσωρευμένων κεφαλαίων τους από την λεηλασία των λαών.

Σύμφωνα έτσι με το εμπορικό ανακοινωθέν της συγκυβέρνησης του πλιάτσικου, ο Σαμαράς θα προτείνει μια σειρά από επενδυτικές ευκαιρίες εντός των οποίων είναι το ψαχνό των δημόσιων οργανισμών, ορισμένα φιλέτα γης όπως το Ελληνικό και πέρα και πάνω απ’ όλα το καθεστώς μισθωτής δουλείας που έχει επιβάλλει δια του ανταγωνισμού η τοκογλυφική καμόρα στην Ελλάδα..

  
Συγκεκριμένες προτάσεις πέραν των ήδη γνωστών που αφορούν σε προσφορές επί των πεδίων του τζόγου, (ΟΠΑΠ-Καζίνα στο Ελληνικό και αλλού) του καταστροφικού τουρισμού (κατοχή και οικοδόμηση ως και αμμώδους γης στην άκρη του κύματος ) και της ενέργειας (ΔΕΗ φυσικό αέριο και πιθανά κοιτάσματα υδρογονανθράκων) δεν υπάρχουν επειδή πρώτον καμιά ετ(αί)ρα παραγωγική δραστηριότητα η χώρα διαθέτει και δεύτερον όσες είχαν απομείνει, όπως για παράδειγμα οι εξυγιασμένες από τον ελληνικό λαό τράπεζες, είναι ήδη reserve από το γερμανικό κεφάλαιο των κατακτητών.
 
Χαρακτηριστική επιβεβαίωση των επονείδιστων για τον λαό συγκυβερνητικών προθέσεων είναι το ότι μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών που συνοδεύουν τον «αξιωματούχο dealer» φιγουράρει  και ο Μάνεσης της γνωστής Χαλυβουργίας ο οποίος θα πτώχευε αν δεν μειώνονταν δραματικά οι μισθοί των εργατών του.. 

Για να αποδειχτεί πανηγυρικά πως κατά την καπιταλιστική διαστροφή της οικονομίας, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις είναι ποσά αντιστρόφως ανάλογα. 

Όταν πτωχεύουν αυτές πλουταίνουν εκείνοι. Φυσικά υπάρχει και η ανάποδή της όψη κατά την οποία όταν πτωχεύει ο επιχειρηματίας ευημερεί η επιχείρηση υπό την εξής αυστηρή προϋπόθεση. Πως τα ηνία της θα κρατούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Δηλαδή οικονομία σοσιαλιστική.

Δεδομένου ωστόσο πως κάτι τέτοιο δεν συντρέχει προς το παρόν, το μόνο που απομένει στην κοινωνία είναι να ακυρώσει στην πράξη τις συμβάσεις τύπου Λεοπόλδου του Κογκό που σχεδιάζει να συνάψει ο επίσημος "dealer". Αν δεν το πράξει τότε ας γνωρίζει από τώρα πως τα παιδιά της θα ξεπουληθούν στα σκλαβοπάζαρα των κροίσων της Αραβίας τους οποίους το ...αντιρατσιστικό καθεστώς των αγορών τους και προ του κινδύνου να χαρακτηριστούν από την Χρυσή Αυγή ως λαθρομετανάστες, τους έχει από καιρού εφοδιάσει με το διεθνές διαβατήριο του επενδυτή. Δηλαδή του οικονομικού λύκου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: