Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας σφαγής 


Ευγένιος Ανδρικόπουλος 


Την είχαν καλά στήσει την δουλιά.. 
Πρώτα, τα υπό την καθοδήγηση της Eurostat πειραγμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Φούσκωσαν με πεπιεσμένο αέρα το (εξ αιτίας της παραγωγικής μας καχεξίας) έλλειμμα, για να: 
Αναδυθεί στην επιφάνεια το (με ευθύνη του Ευρωμπορντέλου) οικονομικό κουφάρι της Ελλάδας και να το κραδαίνουν τρομοκρατικά κατά του ανυποψίαστου -άρα υποτιμημένου ενημερωτικά- Έλληνα.. 

Μετά καδράρισαν επί της τηλοψίας και σε καθημερινή βάση εκείνο τον πολιτικό λεχρίτη, τον Ανδρέα Λοβέρδο, που παρά το ότι κατά δήλωσή του «δεν υπήρχε σάλιο», βρήκε εν τούτοις το μολυσματικό απόθεμα με τον οποίο έφτυνε κατάμουτρα επί της νοημοσύνης μας, 
Συναρμολόγησαν έτσι με τα σάλια του την προπαγανδιστική τσουλήθρα, επί της οποίας θα ολίσθαινε ο κρετίνος αρχηγός του σε αναζήτηση δανειακών συμβάσεων στα γνωστά ενυδρεία εκτροφής χρηματοπιστωτικών καρχαριών όπου απόληγε αυτή. 

Προηγουμένως, διήλθε παφλάζοντας για το άλλοθί του, τις θάλασσες υπερδυνάμεων όπως η Ρωσία και η Κίνα, με τις οποίες: 
Αν και αποδεδειγμένα είχαν εκδηλώσει (με το αζημίωτο πάντα) διάθεση άμεσης και αποτελεσματικής συνδρομής, προκάλεσε αντιθέτως και προς έκπληξη όλων των μη μυημένων, τον θρυμματισμό των μεταξύ των χωρών μας σχέσεων, με αποτέλεσμα οι όποιες συμφωνίες διάσωσης, να ενταφιαστούν κάτω από  ανυπόγραφα χαρτιά.. 

Κάτι που ευνόησε τόσο τους Έλληνες όσο και τους αλλοδαπούς του χρηματιστηριακού τζόγου που θησαύρισαν (από τις δόλιες διαρροές των πεπραγμένων σε διεθνή Μέσα, βλέπε Financial Times) εξ αιτίας της κατακόρυφης ανόδου των επιτοκίων και των επισφαλειών. (cdsses) 

Και για να σώσει την.. χώρα, έπνιξε τελικά από το Καστελόριζο τον λαό της στην ρουφήχτρα του ΔΝΤ.. 


Στην συνέχεια κατ’ εντολή της εγχώριας ολιγαρχίας και κατ’ αντιγραφή του Ιρλανδικού και του Αμερικανικού μοντέλου προπαγάνδας σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων, (μέχρι και την εθνοφρουρά κινητοποίησαν στο Τέξας κατά της απεργίας τους), επιτέθηκαν στους ανοχύρωτους συνδικαλιστικά εγχώριους, βάλλοντας ομαδόν εναντίον τους. 
Με όλα τους τα όπλα. Διαδικυακά, τηλεοπτικά και έντυπα. 
Δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα που ο μαγικός αριθμός τού ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων κατά τον Πάγκαλο κοπριτών, να μην εμφανίζεται ως φωτεινή επιγραφή ενώπιον του λαού. Ακόμη και τότε που ύστερα από την παραπλανητική απογραφή, 
(τα στοιχεία τους ήταν τοις πάσι γνωστά), 
καταγράφηκαν στο σύνολό τους κατά τι λιγότεροι από επτακόσιες χιλιάδες,(συμπεριλαμβανομένων των ένστολων και των ιερωμένων), 
τα κοράκια των Σαμαράδων των Καρατζαφέρηδων και των Μίχελων, έκραζαν επιμένοντας ασυστόλως στο πολιτικά και οικονομικά ιδιοτελές ψεύδος τους, με το οποίο θα κάλυπταν την εκποίηση, (ξεπούλημα είναι ο σωστός όρος), της δημόσιας περιουσίας. 

Κατόπιν, σύμφωνα με την πάγια καθεστωτική εντολή της εναλλαγής των εν Ελλάδι δύο κομματικών σχηματισμών στην πολιτική διαχείριση, σκηνοθετήθηκαν τα Ζάππεια ένα δύο και τρία ή εικοσιτρία, επί των οποίων πρωταγωνίστησε ο Σαμαράς με τις γκρίζες εξαγγελίες τού «άλλου» μίγματός του, (το γνωρίσαμε ήδη ), αποδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς δι αυτού, το επαχθές κύριο: 

Το κοινωνικό και βιολογικό πλέον μαρτύριο του λαού απο την έξωθεν επιβολή της ένταξής μας  στο οικονομικό Γκουαντάναμο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (των αρπακτικών) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (των οικονομικών δολοφόνων). 
Η εξ ‘ αιτίας της λαϊκής οργής εκλογική διάλυση του Σαμαρικού μίγματος ουδένα εκ της τοκογλυφικής καμόρας πτόησε, δεδομένου πως επιστρατεύθηκαν αυτομάτως οι πολιτικές τους εφεδρείες.. Οι κομπάρσοι που αναδείχθηκαν από την κατάτμηση του πολιτικού σκηνικού και τους οποίους είχαν μεθοδικά προετοιμάσει. 

Και τέλος, πότε συνεπικουρούμενοι από το Ευρωπαϊκό ιερατείο και πότε από τον αφ’ εαυτού τους ζήλο ορμώμενοι, εξαπέλυσαν ηχηρά και κατά «δόσεις» μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατία, την οποία συνόδευαν με εικόνες Αποκάλυψης του ψυχασθενούς Ιωάννη. Δεν υπήρξε ούτε ένα καθεστωτικό δουλικό που να μην αναφέρθηκε κινδυνολογικά στην «ολική χρεοκοπία» έστω και αν είχε ερωτηθεί για την Μέρυλιν Μονρόε ή τον Έλβις Πρίσλευ και τους Μπίτλς. Χρεοκοπία, την οποία ωστόσο είχε και φυσικά έχει ήδη υποστεί στην πράξη ο λαός που πέραν όλων των υπολοίπων το γνωρίζει γιατί: 

Εκτός από το χαρακτηριστικό χαμόγελό του, κηδεύει πλέον καθημερινά και τους αυτοχειριασμένους του γένους του. 

Καλύφθηκαν έτσι οι πατριωτικές φωνές που μιλούσαν ευθύς εξ αρχής για μονομερή διαγραφή του αχρεωστήτως καταλογισθέντος χρέους με την ταυτόχρονη επιστροφή στην δραχμή και στην παραγωγική δράση. 

Αν όλα αυτά δεν στοιχειοθετούν όχι αποχρώσες ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις ενός εκ προμελέτης εθνικού εγκλήματος έτσι ώστε οι δράστες να καταδικαστούν πρωτίστως πολιτικά και δευτερευόντως ποινικά, τότε απλώς αυτός ο λαός θα υποταχθεί για άλλη μια φορά στην βολική αναβολή της καταδίκης των πρωταιτίων από τον ιστορικό δικαστή.. 

Μόνο που ως τότε θα έχει ήδη προκληθεί μια τετελεσμένη καταστροφή και κάθε καταδίκη θα έχει χαρακτήρα φιλολογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: