Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αξιοθαύμαστη υποκρισία




Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Έχουν από χθες βγει στον αέρα οι Μιντιακές ντουντούκες και δίνουν  βορά τον Βαραβά – Παπακωσταντίνου- στο εξαγριωμένο από την ανέχεια πλήθος για να σωθεί το σύστημα των Ιησουϊτών. (εγχώρια δουλικά των τοκογλύφων κατακτητών)..
Ιδού ο ένοχος.. Τσακίστε τον. Κονιορτοποιήστε τον.. Συνθλίψτε τον.. Σφάξτε τον ως Ιφιγένεια , λιντσάρετέ τον κατά τα πρότυπα των Μουσουλμάνων αν το προτιμάτε αρκεί να μην θιγεί η μήτρα που παρήγαγε, παράγει και θα παράγει πληθώρα Παπακωσταντίνων. Τους προηγούμενους ή τους επόμενους..

Βαρβαρότητα στο όνομα του ανταγωνισμού που επιβάλλει το εξής αξίωμα. Ο θάνατός σου η ζωή μου. Στο πολιτικό αίμα του Παπακωσταντίνου να είστε βέβαιοι πως θα σπεύσουν εν σειρά να ξεπλυθούν του βόρβορου που τους περιβάλλει, άπαντες οι καθεστωτικοί ανεξαρτήτως της ιδιότητάς τους ή της τυπικής και της άτυπης εξουσίας στην οποία ανήκουν και ενδημούν. 


Πρώτος και καλλίτερος ο πολιτικός προστάτης των συστημικών τραπεζών και επινοητής νόμων φωτογραφικών, ο Βαγγελοβενιζέλος. Η πολιτική του ιστορία όζει πιότερο και από ανοιχτό βόθρο αλλά ως.. «αναμάρτητος» πρώτος τον λίθον έβαλε διαγράφοντας τον πρώην υπουργό του από μέλος μιας πολιτικής συμμορίας.. Επειδή αυτό ακριβώς εκφράζει το ΠΑΣΟΚ από το 1996 και εντεύθεν. 

Ποιο ήταν το περιέχον από το περιεχόμενο της κίνησής του; Ιδού ο ένοχος. Στην πυρά.

Μοναχός συνέστησε την μηχανή της ΕΛΣΤΑΤ στην αιθαλομίχλη των αλχημικών αριθμών από τις εξατμίσεις της οποίας, πνίγηκε ο λαός  για να στρωθεί ανεμπόδιστα η εισβολή των τοκογλύφων του ΔΝΤ με χαλιά επί των οποίων παρήλασσαν εντός των δρόμων της πόλης ως σωτήρες!!

Μοναχός αυτοανακηρύχθηκε σε σύγχρονο Λουδοβίκο που δια της υπογραφής του παρακάμφθηκε η βουλή στην βάση της λογικής letat sest moi..

Μοναχός συνέταξε μια σειρά αφανιστικών για τον λαό νόμων και ως αντ’ αυτών –των εκπροσώπων (μην γελάτε γιατί εσείς τους ψηφίσατε και εξακολουθείτε αμετανόητα) του έθνους- τους περνούσε αλώβητος από τις πολιτικές συμπληγάδες που όφειλε σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι η βουλή..

Όχι δεν ήταν μόνος. Καθοδηγείτο από ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας που με μια λέξη το ονομάζουμε καπιταλισμό και το οποίο εδώ και δεκαετίες υπηρετείται πιστά, ιδιοτελώς ή εν αγνοία τους, από ένα δίκτυο εμφανών ή αφανών υπανθρώπων που εκμεταλλεύονται την ζωή και την παραγωγή μας για τον προσωπικό τους πλουτισμό.

Αν έτσι κάτι πράγματι έχει σαπίσει δεν είναι τα πρόσωπα. Αυτά έτσι κι αλλιώς σάπια ήταν από την στιγμή που ομοφώνησαν με τους σκοτεινούς υποβολείς του δικτύου και εισήλθαν στην πολιτική μαφία. 

Αυτό που σάπισε ως χαίνουσα πληγή και πυορροεί μολύνοντας θανατηφόρα το περιβάλλον είναι το ίδιο το σύστημα. Κι έχει τόσο σαπίσει που θεραπείες του τύπου φαρμακευτική διαχείριση δεν παίρνει.
 
Χρειάζεται έτσι νυστέρι για την σήψη. Και το νυστέρι είναι ένα. Ανατροπή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: