Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Θα πράξω το καθήκον μου είπε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του  ο Lover-δος ή κατά κόσμον Αγαπούλης!!


Το τι ακριβώς είπε ο λαός στον πρώην αρχηγό του μήπως συμπτωματικά το είδε ή το άκουσε; Λέω μήπως;



Οφείλω να σας προειδοποιήσω πως το θέμα που ακολουθεί είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους!!

«Θα πράξω το καθήκον μου, στηρίζοντας τους τρεις αρχηγούς», είπε ο Ανδρέας Lover-δος ή αγαπούλης στην παρουσίαση του βιβλίου του και στην περίπτωση που προσβληθήκατε αυτομάτως από κνησμούς μην αντιδράσετε μπροστά σε κόσμο γιατί μπορεί να το πάρουν στραβά..


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει ότι θα στηρίξει την συμφωνία των τριών κυβερνητικών εταίρων, παρότι όπως θα πει, 

«εμείς οι Βουλευτές καλούμαστε να ψηφίσουμε όχι υπό το κράτος ενός εκβιαστικού διλήμματος, αλλά, ακόμη χειρότερα, υπό την απειλή ενός ωμού εκβιασμού, δίχως πραγματικές ελπίδες ανάκαμψης και Ανόρθωσης».

Την ίδια στιγμή, υπογράμμισε  ότι η ψήφος του θα συνοδευτεί με τη συμμετοχή του «στην απόπειρα μιας καθολικής ρήξης με το δεδομένο πολιτικό και κομματικό σύστημα» και θα κάνει λόγο για την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. 

Ο άνθρωπος είναι πολιτικός μ@λ@κ@ς ή κάνω λάθος ή μήπως πρόκειται για τον επί τόπου μεταβάντα και μηδέποτε αντιληφθέντα..

«Τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει», θα πει χαρακτηριστικά ο Lover-δος, ο οποίος ωστόσο -κρατηθείτε- δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με τον τρόπο συγκρότησής του. Εάν δηλαδή αυτό θα προκύψει, πχ από τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, από το μετασχηματισμό κάποιου από τα υπάρχοντα κόμματα ή από την ένωση κομμάτων.

Παρά ταύτα αποκάλυψε πως  μία ομάδα τριάντα ανθρώπων (αυτοί θα είναι κόμμα και ψηφοφόροι μαζί)  εργάζονται για τη διαμόρφωση ενός σχεδίου ανάπτυξης που θα είναι έτοιμο τον Φεβρουάριο.

Και ω του θράσους.. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τις προηγούμενες κυβερνήσεις , -καλά ακούσατε για τις προηγούμενες κυβερνήσεις στις οποίες αυτό το καθεστωτικό δουλικό υπήρξε ..παρατηρητής- λέγοντας ότι ούτε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου, ούτε έως σήμερα η τρικομματική κυβέρνηση δεν έχουν κάνει τα αναγκαία για την αντιμετώπιση της « επιθετικής» ύφεσης από την οποία μαστίζεται η χώρα.

Πληροφορίες πως μετά τον μάζεψαν ελέγχονται ως ανακριβείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: