Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

 Μια επί της σκηνής και εκ .. βαθέων εξομολόγηση από ένα πολιτικό "νούμερο"..


Ψαριανός: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου θα ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία


Σκληρή επίθεση (νομίζει) στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος τονίζει: «Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή Σομαλία, που πρέπει να γίνει σύγχρονο κράτος, αλλά όχι με εργασιακές συνθήκες γαλέρας».
 

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος», ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστηρίζει: «Δεν ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να την «κάνουμε» από την κυβέρνηση. Εξάλλου δεν μπορεί να προκύψει κυβερνητικό αποτέλεσμα εάν θα γίνουν εκλογές.(βυθισθείσης της ΔΗΜΑΡ ναυαγεί η Ελλάς!!)

Δηλαδή τι περιμένετε; Να γίνουν εκλογές και να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου; Να το δούμε και αυτό στη ζωή μας και να ετοιμαστούμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία ή να ταξιδέψουμε για άλλη ήπειρο. (όχι από άλλο ανέκδοτο μας προέκυψες εσύ..) Εμείς θέλουμε να μην υπάρξουν οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, έτσι όπως τις θέτει η τρόικα».


Τέλος, επισημαίνει πως υπάρχει περιθώριο να αλλάξουν κάποια ζητήματα, να μπουν σε μια ανθρώπινη διάσταση, ώστε να σωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, που κινδυνεύουν να δουν τους μισθούς τους σε έναν χρόνο κοντά στα 500 ευρώ.

Τώρα θα μου πείτε γιατί ανάρτησα τις αλλεπάλληλες πολιτικές εκσπερματώσεις του; Γιατί ως τώρα γνώριζα πως κάποιοι μ' αυτές σπάνε καρύδια.. Ετούτος εδώ σπάει το φράγμα του ήχου!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: