Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : βΑΘΥΤΕΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Θυσία τα στρατευμένα μας νιάτα στον Μαμμωνά του Ευρωπαϊκού τραπεζιτικού ιερατείου προσφέρει ο Σαμαράς

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

Πάμε τώρα στα καθ’ ημάς τα αμιγώς ανθρώπινα ιδία δε τα Ελληνικά.. Γιατί έχουμε κι εμείς επάξιους απορριμματοφορείς πολιτικών σκουπιδιών..

Για παράδειγμα ο Σαμαράς ως εκπρόσωπος μιας συγκυβέρνησης πολιτικών απορριμμάτων.. Προχθές σε μια αποστροφή του λόγου του και αναδεικνύοντας μια άκρως δουλική στάση έναντι των Ευρωπαϊκών Οικονομικών Δουκάτων αποκάλυψε αποκαλυπτόμενος:

«Το λέμε συνεχώς προς τα έξω, σε κάθε συνομιλητή μας: Κοιτάξτε το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, ναι, αλλά υπάρχει και η γεωστρατηγική θέση και ο προβληματισμός γύρω από αυτόν τον περίγυρο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η Ελλάδα. Το λέμε συνεχώς, το λέμε τώρα που φλέγεται η Μέση Ανατολή. Πάρτε το παράδειγμα της Συρίας. Η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι "το ισχυρό προπύργιο" της Ευρώπης στην περιοχή».


Τώρα να σας το μεταφράσω γιατί χρήζει μετάφρασης αν και όσοι είναι καθημερινοί αναγνώστες του Κλύδωνα δεν έχουν χρεία γιατί τους έχουμε κατά παντίους τρόπους μυήσει στην αποκωδικοποίηση των ιμπεριαλιστικών μηνυμάτων .

Τι είπε λοιπόν ο επικεφαλής μιας άθλιας συγκυβέρνησης; Πως παίρνει εν ονόματί μας ρίσκα για τα οποία ουδείς τον έχει εξουσιοδοτήσει. Ρίσκα εμπλοκής στον πυρήνα ενός πολιτικοστρατιωτικού αντιδραστήρα οι θερμοκρασίες εντός του οποίου είναι αφανιστικές. Πρόκειται για την φλεγόμενη Συρία εντός της οποίας αναμετρούνται δια αντιπροσώπων προς το παρόν, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή (τραπεζιτική) Ένωση με δύο παγκόσμιες υπερδυνάμεις (τις -συνασπισμένες με την BRICSA- Ρωσία και Κίνα) εκ των οποίων με την μία, την Ρωσία, έχουμε ιστορικά δεσμά και σχεδόν γειτνιάζουμε!!

Και ποιο μήνυμα στέλνει η αυτού πολιτική αθλιότης Σαμαράς προς τα Ευρωπαϊκά αρπακτικά; Τους δηλώνει υποταγή σε αυτό τον βαθμό ώστε πέραν της Σούδας αφήνει διάφορους υπαινιγμούς του τύπου «ιδού ο στρατός σας» (κατά πως είπε υποδεικνύοντας τα ελληνικά νιάτα ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος στον Πιουριφόϊ) τον οποίο –στρατό σας- μπορείτε να σύρετε ως πρόβατο επί σφαγή ενώπιον των κανών από τα ακαταμάχητα Ρώσικα μαχητικά αεροσκάφη ή τα εξοπλισμένα ως αστακούς πολεμικά τους σκάφη..

Και προς τι η θυσία; Για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα μιας κάστας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά και Αμερικανικά αρπακτικά τα οποία μετά την Λιβύη προσβλέπουν στους δρόμους μεταφοράς ληστεμένης ενέργειας από τους λαούς της Μέσης Ανατολής. Και πότε; Όταν ήδη η Ρωσία που έχει εκτεταμένες στρατιωτικές βάσεις στην Συρία έδειξε από νωρίς τα δόντια της, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι ούτε αυτή μα μήτε η Κίνα διατεθειμένη να χάσει μετά την Λιβύη και την Συρία αλλά και με την CIA ..του Ομπάμα (όπως θα γνωρίζετε υποθέτω το ευαγές αυτό ίδρυμα πρόκλησης πραξικοπημάτων και άλλων τινών ευεργετημάτων προς τους λαούς της υφηλίου ανήκει τυπικά τουλάχιστον στον πρόεδρο) να στρατολογεί ανοιχτά πλέον από τον αραβικό κόσμο και όχι μόνον, μαχητές κατά του Άσσαντ.

Καιρό γράφω πως όλα αποκαλύπτουν ότι το φιτίλι της γενικότερης ανάφλεξης είναι αναμμένο και η ελληνική κυβέρνηση όχι αποκλειστικά με τη Βάση της Σούδας όπως υπαινίχθηκε ο πρωθυποργός, δείχνει πρόθυμη  συμμετοχής σε ένα ακόμη ιμπεριαλιστικό πόλεμο, που φαίνεται, όπως εξακολουθητικά επισημαίνει ο Κλύδωνας, να ξεσπά οσονούπω και γενικευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: