Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ..

Του ανωνύμου του ΄Ελληνος

Μόνη λύση, να πάει το παιχνίδι στην παράταση! Αλλά ποιος; Καλά ρε παιδιά, αυτός ο νέος υπουργός Τρόικας, για τον Στουρνάρα λέω, δεν σας θυμίζει ταμία επαρχιακής τράπεζας;

Από δυο χιλιόμετρα κάνει μπαμ ότι είναι υπάλληλος τοκογλύφων και άλλων ευαγών τραπεζικών δυνάμεων.

Αλλά έχει σχέδιο! Και γαμώ τα πλάνα! Ραντεβού με την εφορία. Μονά - ζυγά! Τους μονούς μήνες θα πηγαίνετε να πληρώνετε δόση για τα χαράτσια μέσω Δ.Ε.Η., τους ζυγούς φόρο εισοδήματος. Ποιοι είναι οι ζυγοί, πως τους βρίσκετε; Με τα κότσια των χεριών σας! Πως ψάχναμε στο δημοτικό σχολείο ποιοι μήνες έχουν 30 και ποιοι 31 μέρες; Ξέρουν οι γιαγιάδες σας!


Το μόνο παράλογο; Να δυο ακόμα στοιχεία εγχώριας φαρσοκωμωδίας, τα καταγράφω επειδή υπάρχουν φανατικοί συλλέκτες:

Ο υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος ορκίσθηκε, κάθισε στο γραφείο μερικές ώρες και μετά παραιτήθηκε και τώρα αναγγέλλει κόμμα! Και αυτός! Η γρηγορότερη παραίτηση!

Και το κάλλιστο, το άριστο:

Ο Γιωργάκης, ο άνθρωπος, που κατέστρεψε την Γκραικυλία, θα κάνει διαλέξεις στο Χάρβαρντ για την Ελλάδα, την Ευρώπη, την οικονομική κρίση και πως αντιμετωπίζεται!

Εγώ παιδιά σας το έλεγα εδώ και 20 χρόνια: Οι Αμερικάνοι δεν αφήνουν τους πράκτορές τους, τους βοηθάνε παντοτινά. Όχι σαν τους άλλους, τους ηλίθιους, τους πάλαι ποτέ Σοβιετικούς ντε, που μόλις στραβομουτσούνιαζαν λιγάκι τους εξόντωναν στα Γκούλαγκ. Διαφορά φάσης…. Πληρώθηκε ήδη αδρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: