Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η αντικατάσταση του Δημήτρη Χατζηγεωργίου

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Δε γνωρίζω προσωπικώς τον κ. Δημήτρη Χατζηγεωργίου, παρακολουθώντας όμως αθλητικές ειδήσεις εδώ και χρόνια, βρίσκω πως είναι ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους και όχι μόνο του αθλητικού ρεπορτάζ, που τιμά το λειτούργημά του.

Αριστος γνώστης της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας, άριστος γνώστης των θεμάτων με τα οποία ασχολείται και το σημαντικότερο, άριστος χειριστής και της ελληνικής γλώσσας, διόλου αυτονόητο στο χώρο τους αθλητισμού.


Με λίγα λόγια, είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που νιώθεις ότι επάξια σε αντιπροσωπεύει στο εξωτερικό και το σημαντικότερο τιμά και σέβεται τη νοημοσύνη σου, δίχως τις σοβινιστικές φανφάρες ημιμαθών και ως εκ τούτου ανασφαλών «δημοσιογράφων», που προσπαθούν να καλύψουν το έλλειμμά τους σε γνώσεις και γενική παιδεία με εθνικιστικές κορώνες.

Δεν θα έστελνα αυτήν την ανάρτηση, αν δεν είχα υπόψη μου και άλλες περιπτώσεις ικανών ανθρώπων που με την παρουσία τους τίμησαν το δημόσιο τομέα και οι οποίοι αποπέμφθηκαν για να βάλουν στη θέση τους ανίκανους μέχρι ηλίθιους, που το μοναδικό τους προσόν είναι η κομματική ταυτότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Αλέξανδρε,

δεδομένου ότι είναι συνάδελφός μου και γνωρίζω πρόσωπακαι πράγματα, προσυπογράφω το κείμενό σου αποδεικνύοντας πως ο νους σε συνδυασμό με την καρδιά ποτέ δεν λαθεύει κατά την κρίση του..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος