Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Αμετανόητα εξακολουθεί να μιλά για λόμπυ της δραχμής όταν αυτός και οι συν αυτώ έχουν χρεοκοπήσει ήδη τον λαό..

Εξακολουθεί να ψεύδεται ασυστόλως μετονομάζοντας την καθολική του υποταγή σε εθνική ανάκαμψη που αδιαμφισβήτητα υποχρεώνει σε επίκυψη τον λαό.

Ψάχνει διαφορετικά κομματικά κοστούμια για να ντύσει τα ίδια πρόσωπα που μας οδήγησαν στην τραγωδία..

Είναι αξιοθρήνητος..

Αναδιοργάνωση του κόμματος ζήτησε ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΝΔ για την εκλογή νέου γραμματέα του κόμματος. «Ο νέος γραμματέας θα οργώσει τη χώρα από άκρη σε άκρη» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι θεωρεί κύριο αντίπαλο της κυβερνησης αλλά και της χώρας συνολικά το «λόμπι της δραχμής».

Με την ομιλία του Αντώνη Σαμάρα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Συγγρού για την ανάδειξη του νέου γραμματέα του κόμματος.


«Εμάς εμπιστεύθηκε ο λαός την τελευταία ευκαιρία για να βγούμε από το χάος» τόνισε ο Πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι: «είμαστε η παράταξη για τα δύσκολα και τις μεγάλες αποφάσεις».
Ο κ. Σαμαράς, μίλησε και για την ανάγκη κομματικής ανασυγκρότησης, τονίζοντας: «Οφείλουμε να μην ξεχνάμε την πολιτική δύναμη που μας έδωσε τη νίκη και είναι το κόμμα μας. Δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή με την κοινωνία και γι' αυτό χρειαζόμαστε το κόμμα. Πρέπει να το αναδιοργανώσουμε, να εκλέξουμε το νέο γραμματέα και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας, αφού άλλαξαν τα καθήκοντα και οι προτεραιότητές μας. Χρειαζόμαστε νέο γραμματέα που θα αναδιατάξει τις κομματικές οργανώσεις και θα προετοιμάσει το κόμμα για το συνέδριο που θα είναι μεγίστης σημασίας».

Μιλώντας για το πρόσφατο ταξίδι σε Βερολίνο και Παρίσι είπε: «Αλλάξαμε το κλίμα στην Ευρώπη που είναι η πρώτη προϋπόθεση για να παραμείνουμε στο ευρώ. Αν θέλουμε να υπάρξει ανάκαμψη πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ και να υπάρξει ρευστότητα στην οικονομία. Η αξιοπιστία μας έχει πέσει στο μηδέν. Ανακτήσαμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας και είπαμε στην ηγεσία της Ευρώπης ότι χρειαζόμαστε ανάκαμψη. Ζητήσαμε να σταματήσουν οι τοξικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: