Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Χαρακτήρισε υπονομευμένη την συνάντησή του με τους Τροϊκανούς εργοδότες του δείχνοντας το Μέγαρο Μαξίμου..

Γιατί ο κόσμος χαίρεται και χαμογελά πατέρα;
Το άτομο έχει ξεφύγει γιατί καιρό τώρα ίπταται εντός της στρατόσφαιρας της μειοδοσίας και προσπαθεί να αποποιηθεί των ενοχών του.. Κομμάτι δύσκολο..

Τι είπε πάλι; Όπως μετέδωσε ο Real Fm, πριν από λίγο στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε την συνάντηση που είχε με την τρόικα "υπονομευμένη". Δεν αναφέρθηκε από ποιον ήταν υπονομευμένη, όμως φωτογράφισε το Μέγαρο Μαξίμου.

Δηλαδή γιατί να υπονομεύσουν οι τοκογλύφοι κατακτητές το πλέον πειθήνιο όργανό τους; Τι υπαινίσσεται ο πολιτικά τρισάθλιος τύπος.. Πως κάπου, κάπως πρόβαλλε έστω δειλά ενστάσεις και οι αγιογδύτες τροϊκανοί εξεπλάγησαν από την εξέγερσή του; Και ποιου τύπου επανάσταση ήταν αυτή; Της μπουγάτσας των 23% ΦΠΑ με ζάχαρη και 13 άνευ; 


Εντάξει οι οπαδοί σου μπορεί να είναι χαχόλοι αλλά εμείς οι υπόλοιποι όχι. Πιθανώς αν δεν πονούσαμε θα γελούσαμε ξεκαρδιστικά. Δεν γελάμε όμως όπως εσύ πολιτικό ρεμάλι.. Υπομένουμε ως την ώρα της ανάστασης.. Γιατί αργά ή γρήγορα  θα στηθούν αγχόνες   επί της πλατείας Συντάγματος. Μπορεί και στην Αριστοτέλους..


Δεν υπάρχουν σχόλια: