Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ ΜΟΝΤΙ ! ! ! !

Ενδύουν τον τοκοφλύφο με την επαναστατική αίγλη του Σπάρτακου για να κοιμήσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς..

Καλημέρα και καλό μήνα,

Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός μας και ιδού η απόδειξη.. Πριν ο αλέκτωρ (και όχι ο λέκτωρ) λαλήσαι τρις, ο .. Ιταλός .. μαχητής των Ευρωπαϊκών λαϊκών συμφερόντων έδωσε το δικό του δήγμα γραφής για να επιβεβαιώσει την Μιντιακή αλητεία που προπαγανδίζει ασύστολα με τις ντουντούκες της για τα κέρδη του ευρωπαϊκού ιερατείου.

Ο τεχνοκρατικός λύκος κ. Μόντι μόλις τρεις ημέρες προ της μάχης ..μέχρις εσχάτων που έδωσε απέναντι στον ..μισητό εχθρό την Μέρκελ, πέρασε από την Ιταλική βουλή των αντιπροσώπων τα εξής φιλεργατικά:

Πρώτον την κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων με την ταυτόχρονη επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.. Κι επειδή συχνά πυκνά ακούτε περί ελαστικών μορφών απασχόλησης και ώσπου κάποιοι να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται έχουν καταπιεί την φόλα, να σας εξηγήσω αμέσως:


Πρόκειται για ένα βαρύτατο χτύπημα στις συνθήκες εργασίας αλλά και επιβίωσης των εργαζομένων γιατί διευρύνει τις εξουσίες των εργοδοτών ως του σημείου ζωής και θανάτου των υπαλλήλων τους.. Τους αποδεσμεύει τα χέρια στις απολύσεις αλλά και τις μειώσεις μισθών, στην παροχή αδειών όχι καθ’ υποχρέωση αλλά κατά βούληση και επιλογή (όποιον γουστάρει όπου και αν παραπέμπει αυτό) την διεύρυνση του ωραρίου εργασίας και το μόνο που απομένει είναι η απαίτηση του τσιφλικά εργοδότη κοινοκτημοσύνη της συζύγου από τον άτυχο εργαζόμενο που θα εκλιπαρήσει εργασία. Κι όλα αυτά στο όνομα του ανταγωνισμού,,

Στην Ιταλία έχουν ήδη εφαρμοστεί μέτρα λιτότητας με αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα, αύξηση των απαιτούμενων χρόνων εισφορών, «πάγωμα» των συντάξεων από 936 ευρώ και άνω, επιβολή φόρου στα σπίτια, ενώ αναμένεται το φθινόπωρο αύξηση του ΦΠΑ από το 21% στο 23%.

 Και όλα αυτά με την ανοχή και τις δήθεν «αγωνιστικές κορόνες» των συμβιβασμένων ηγεσιών των συνδικαλιστικών οργανώσεων που χρόνια τώρα αποκοίμιζαν τους εργαζόμενους και αφόπλισαν το κίνημά τους με τους λεγόμενους «κοινωνικούς διαλόγους», στους οποίους επιμένουν και τώρα. 

Οι όποιες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται, προέρχονται από τις πιέσεις των εργαζομένων από τα κάτω και τις ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις της Ενωσης Συνδικάτων Βάσης, που συνδέονται με την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.

Χαίρε Καίσαρ Μόντι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: