Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η οργή της Ρεπούση για τα σχόλια

Ενοχλήθηκε το καθεστωτικό απόπλυμα

 
Ώστε έτσι εκσυγχρονιστικό πολιτικό απόπλυμα.. Θεωρείς ενόχληση τις δικαιολογημένες επιθέσεις που δέχεσαι.. Καλοδεχούμενη η αντίδρασή σου.. 

Σημείωσε μόνο πως ο Κλύδωνας θεωρεί εξ' ίσου ενοχλητική (της χρυσής αυγής είναι επαχθής) την δική σου παρουσία στο κοινοβούλιο και αν ευαρεστείσαι να μας απαλλάξεις απ' αυτήν..

Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί κοινωνική παιδεία, εθνική συνείδηση και αυτογνωσία στοιχεία που απουσιάζουν παντελώς της ύπαρξής σου.. Έτσι αυτός που επιβάλλεται να το πράξει είναι ο λαός. Να στείλει στα σπίτια σας κι εσένα και το κόμμα της κινέζικης ανθυπομαϊμούς του Νεοπασόκου με τα πολιτικά..που θρασύτατα δηλώνει ..αριστερός!

Στο μεταξύ να σας ενημερώσω πως μεγάλη συζήτηση άνοιξε στο Facebook με αφορμή την πληροφορία για την απουσία της Μαρίας Ρεπούση που αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Πολλοί χρήστες του facebook σχολίασαν δυσμενώς την συγκεκριμένη πληροφορία (που αναρτήσαμε κι εμείς) με αποτέλεσμα να γράψει ένα κείμενο στην σελίδα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: