Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκρηξη με μία νεκρή σε ταβέρνα στην Καλλιθέα
Μία νεκρή και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης λίγο μετά τις 9 σε ταβέρνα στην Καλλιθέα, που οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου.
Νεκρή είναι η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας 48 ετών, και τραυματίας ένα άτομο αγνώστων στοιχείων, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την πυροσβεστική είναι εκτός κινδύνου.
Η ταβέρνα ήταν ανοιχτή αλλά ακόμα δεν είχε πελάτες ενώ η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Ζημιές αναφέρθηκαν και στο γύρω χώρο.
Γίνεται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην Κηφισιά


Φωτιά σε 10 σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό, έβαλαν άγνωστοι εμπρηστές στις 4 τα ξημερώματα στην Κηφισιά.
Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα στην συμβολή των οδών Λεβίδου και Μυρσίνης και από τις φλόγες καταστράφηκαν τα πέντε ενώ τα υπόλοιπα υπέστησαν μικρότερες ζημιές. Τις φωτιές έσβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ διενεργείται προανάκριση για τους εμπρησμούς από την Ασφάλεια.

Ένταση το απόγευμα στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής
Ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα στα ΚΤΕΛ της Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις που ανακοίνωσε η επιχείρηση, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα.
Οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την εκτέλεση των δρομολογίων με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και μετά από παρέμβαση της αστυνομίας έγιναν δύο προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα της Πυλαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: