Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΝΟΜΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ

Επαναστατικό νυστέρι για την σήψη στο καθεστώς

Διαφορετικά θα σέρνεται η Ελλάς ως ζωντανή νεκρή..

Του Ευγ. Ανδρικ.
Κραύγαζα μέρες τώρα ότι στήνεται σκηνικό αποπροσανατολισμού -έναντι της σφαγής των αμνών από τους συγκυβερνητικούς εκδοροσφαγείς- με τον τιμολογημένο ένα εκατομμύριο βουλευτή ή συγγενικό πρόσωπο βουλευτή, και ευτυχώς οι αναγνώστες μου ως έξυπνα άτομα δεν το έφαγαν.

Τώρα διαπιστώνοντας  πως δια της αυτογελοιοποίησης τους θέτουν  σε άμεσο κίνδυνο  όλο τον "νομίμως άνομο" πλουτισμό του συστήματος , έβγαλαν ξανά στις ρούγες τους τηλεοπτικούς και πολιτικούς ραψωδούς τους να απαγγείλουν άλλο τροπάρι..

«Ξέρετε πράγματι δεν μιλήσαμε για παρανομία, αλλά ελλιπή ηθική (άλλο κουκούτσι αυτό) γιατί τα χρήματα βγήκαν έξω, λίγο πριν την έναρξη της κρίσης και άλλες παρόμοιες παπαριές πηγή των οποίων υπήρξε ένας εισαγγελέας.. 

(είναι απ’ αυτούς που ότι πετάει, ότι κολυμπάει και ότι περπατάει, το στέλνουμε στο ακροατήριο να αποδείξει αυτό πως δεν είναι ελέφαντας!! Και αν μας "κάτσει" επικοινωνιακά, να προαχθεί η ζωή μας στην πολιτική και κοινωνική ιεραρχία.. Τι έλεγε ο συγχωρεμένος Σταμούλος θυμάται κανείς; Πως κάποιοι πουλάνε και την γυναίκα τους για μια αναβάθμιση επαγγελματική και μισθολογική)

Οι καθεστωτικοί προπαγανδιστές γνωρίζουν πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Γνωρίζουν πως οι εργατικές αντιστάσεις στην Ελλάδα δίνουν μάθημα και σ' άλλες χώρες. Γνωρίζουν πως η αντεργατική λαίλαπα δεν αφορά μόνο τους Ελληνες εργαζόμενους. Οτι η καπιταλιστική κρίση είναι παγκόσμια κι ανάλογη η επίθεση στην εργατική τάξη όλης της Γης. Γνωρίζουν ότι η αντίσταση θα διευρύνεται. Γι' αυτό όταν τους στερέψουν τα πυροτεχνήματα κρατάνε μια γάτα για να γρατσουνάει τον λαό..Τα γνωστά διλήμματα..

Απέναντι στην «κινεζοποίηση» των μισθών, προβάλουν ως θετικό το «ευρωπαϊκό μοντέλο» που το κινεζοποιούν. Και επί αυτού ζητούν απο τους  εργάτες να επιλέξουν τον νταβατζή καπιταλιστή..
Το σύστημα έχει τόσο σαπίσει αδέλφια μου που αμφιβάλλω πλέον αν το σώμα χειρουργηθεί θα βρεθούν υγιή τμήματά του τα οποία θα μας προσφέρουν έστω και μια αμυδρή ελπίδα κοινωνικής αναγέννησης.. Προτείνω ή την επαναστατική αναβίωσή μας ή τον πλήρη αφανισμό μας μήπως και ξεβρομίσει ο πλανήτης.. Δεν αντέχω πλέον να αισθάνομαι ζωντανός νεκρός..

Δεν υπάρχουν σχόλια: