Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μέσα Μαζικών Εγκλημάτων ..

Εσείς τους πληρώνετε.. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι, αλλά όπως και οι άλλοι δεν δουλεύουν για τον λαό, δουλεύουν τον λαό!!


Ζητούν μετά κοινωνικές συμμαχίες οι γελοίοι της Ένωσης Συντακτών. Με εργαζόμενους των τριάντα και σαράντα χιλιάδων τον μήνα αχρεωστήτως καταβαλλομένων από τον Ελληνικό λαό εμμέσως αλλά και αμέσως!!


Το ηλίθιο το πόπολο καταβάλλει τις αποδοχές τους αλλά δεν γνωρίζει το πώς..
Δημόσιοι υπάλληλοι είναι λεχρίτες και σας το κρύβουν. Τους αμείβετε κατά τρεις διαφορετικούς τρόπους εκ των οποίων ο τρίτος είναι και ο χειρόττερος.



Πρώτον τους πληρωνετε δια μέσου των διαφημίσεων γιατί το κόστος της διαφήμισης το μοιράζει ο διαφημιζόμενος ανά μονάδα προϊόντος και το προσθέτει σε αυτό. ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΝΤΕΡΗ ΤΟΝ ΡΟΓΚΑΚΟ ΤΗΝ ΧΟΥΧΛΗ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΑΣ..


Δεύτερον τους πληρώνετε δια της φορολογικής απαλλαγής του διαφημιζόμενου κατά το ύψος της διαφημιστικής του δαπάνης (τεράστια απώλεια κρατικού εισοδήματος) αλλά και δια της απαλλαγής των Μέσων Μαζικών Εγκλημάτων της φορολογικής υποχρέωσής τους από το 2% του συνόλου του προϋπολογισμού τους. Μαύρο χρήμα δηλαδή κάτι σαν το υπουργείο εξωτερικών ή την ΕΥΠ.


Και τρίτο και το χείριστο. Τους πληρώνετε δια των χορηγιών. Πως; Κατά τον ίδιο τρόπο που πληρώνουμε τους τοκογλύφους δανειστές. Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Η Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΠΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..
Καταλάβατε μήπως γιατί τους πληρώνετε ή να σας τα κάνω πενταροδεκάρες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: