Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Διάλυση της ευρωζώνης και του ευρώ τώρα

Όσο αργούμε και αδιαφορούμε οι συνέπειες θα είναι φρικτές..


Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα τα ανά τον κόσμο παπαγαλάκια του καπιταλισμού: Να σωθεί με οποιοδήποτε τίμημα των λαών η Ευρώπη και το ευρώ! Όχι οι καπιταλιστές! Αυτοί με λύσσα ρίχνονται στην μάχη της κερδοσκοπίας.


Τα βαποράκια, όμως; Βασιλικότεροι του βασιλιά. Με το αζημίωτο βέβαια. Ξαναρωτάω; Τι έχουν να χάσουν οι εργαζόμενοι από την διάλυση της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 


Απολύτως τίποτα! Τις αλυσίδες τους, που είναι πλέον μεταξωτές. Ήταν, γιατί τώρα, γίνανε πάλι σκουριασμένα σίδερα Τι κερδίζουν οι λαοί από την διάσωση του ευρώ; Μέτρα, μέτρα, μέτρα! Φτώχεια, εξαθλίωση, ωμό φασισμό! Ας ξυπνήσουν επιτέλους για την συγκρότηση παλλαϊκού, πανευρωπαϊκού κινήματος με στόχο:


• Διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης της φιλιππινέζας του εβραϊκού κεφαλαίου και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Ισότιμη οικονομική συνεργασία των εθνών. Θα έχει συνέπειες; Δεν κάνεις ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αυγά! Όσο αργούμε, όσο αδιαφορούμε και κοιμόμαστε, οι συνέπειες του επερχόμενου πολέμου, θα είναι φρικτές. Για τους λαούς. Και για τον ίδιο τον πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: