Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Θέατρο στις Βρυξέλλες για τα προαποφασισμένα

..με πρωταγωνιστές τον εγχώριο τραπεζίτη και το ευρωπαϊκό ιερατείο της τοκογλυφίας


Αβάντα κάνουν στον εγχώριο τραπεζίτη οι Ευρωπαίοι της διεθνούς τοκογλυφίας για να πειστεί ο λαός πως δίνει αυτός τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για τους μισθούς των Αθηνών!!

Στόχος ήταν και παραμένει ένας. Ο αποκεφαλισμός του Ελληνικού λαού για να σωθεί το κεφάλαιο του αριστοκρατικού κηφηναριού αλλά και ένας δεύτερος που περνά σαν ήχος πλάγιος. Να μην καταρρεύσει η Ελλάδα επειδή μετά κινδυνεύει όλο το ευρωμπορντέλο των Βησιγότθων!



Προηγουμένως οι τρεις αρχηγοί ζήτησαν για το θεαθήναι από τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση και σε «ανοιχτή γραμμή» μαζί τους να καταλήξουν στις τελικές αποφάσεις

Εχοντας έτσι στις «αποσκευές» του από την Αθήνα την «απόλυτη σύγκλιση» των πολιτικών αρχηγών από την Μαύρη Τριμερή για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων στάχτη στα μάτια του λαού και για τις θέσεις που υποτίθεται ότι θα υποστηρίξει, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα λάβει το «πράσινο φως» για το οριστικό κλείσιμο του PSI, υπό μία προϋπόθεση:

Την ψήφιση ως τα τέλη του Φλεβάρη όλων των μέτρων λαιμητόμων κατά του λαού και αν νομίζετε πως υπερβάλω δεν έχετε παρα να μου ζητήσετε την ανάρτηση ακόμη και του πρώτου μνημονίου επί του οποίου περιγράφονται ακριβώς. 

Με την ψήφιση των μέτρων αυτών ανοίγει ο δρόμος της χαριστικής βολής επί του λαού μας δεδομένου ότι η διεθνής τοκογλυφία θα ορίζει ως και την συχνότητα της αναπνοής από τον έσχατο κάτοικο αυτής της χώρας.

Κύκλοι του Παπαδήμου της Παπαδημοκρατίας αναφέρουν (όπου διαβάζετε κύκλοι να ξέρετε πως πρόκειται για πληροφορίες που είτε αυτός είτε ο παλιάτσος εκπρόσωπός του διαρρέουν) πως ο τραπεζίτης με απόλυτο ρεαλισμό εκτιμά ότι δεν πρόκειται να χαθεί το τρένο αρκεί μέσα στις επόμενες ώρες και σίγουρα μέχρι την Τρίτη να διαβουλευτεί με ασφαλή τρόπο για την διπλή διαδικασία. 
Δηλαδή της διαπραγμάτευσης για το PSI και την νέα δανειακή σύμβαση μαμούθ.


Όπερ σε απλά ελληνικά σημαίνει πως. Η κυβέρνησή του δεν κινδυνεύει να υποστεί ρήγμα που να απειλήσει την ψήφιση των προαποφασισμένων εντολών του ευρωπαϊκού ιερατείου και ότι η ηγεσία των κομμάτων που απαρτίζουν την μαύρη τριμερή δεν προβάλλει την παραμικρή επιφύλαξη ως προς αυτά, κάτι που προφανώς φωτογραφίζει τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: