Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα και από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

Ως εδώ και μη παρέκει..


Υπό το σύνθημα γκρεμίστε την τρόϊκα και την πλουτοκρατία αποδέσμευση από την ΕΕ μονομερής διαγραφή του χρέους και λαϊκή εξουσία η εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), ανακοινώνει την συμμετοχή της στην απεργία της 9ης Φλεβάρη δηλώνοντας πως:


«Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση γονιών ή εργαζόμενων συναδέλφων μας. Οργανωμένη, συλλογική αλληλεγγύη σε κάθε απολυμένο, σε κάθε άνεργο.

Αρνηση πληρωμών σε όλα τα χαράτσια - συλλογικά και οργανωμένα! Σε καμία γειτονιά να μην κόψουν το ρεύμα.
ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ! ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΒΙΒΛΙΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ! Εστιατόρια, κυλικεία στην ευθύνη του κράτους.
Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τα ναρκωτικά και εμπορευματοποιεί πρόληψη - θεραπεία -επανένταξη.
Να πληρωθούν τώρα όλοι οι πρακτικάριοι που είναι απλήρωτοι. Διεκδικούμε σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
Κανένας φοιτητής έξω από τις εστίες. Δωρεάν σίτιση για όλους τους οικότροφους. Ούτε σκέψη για νοίκια. Κανένας εργαζόμενος στις εστίες άνεργος ή απλήρωτος. Αμεση ανέγερση νέων εστιών, επισκευή και ανακαίνιση όλων των παλιών με κρατική δαπάνη.
Δε θα περάσει η δημιουργία πτυχίων πολλών ταχυτήτων - διαβατήριων για την ανεργία, η ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας.
Κανένας φοιτητής - καθηγητής στα Συμβούλια Διοίκησης. Οργανωμένα, με αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων εμποδίζουμε την προσπάθεια διεξαγωγής των εκλογών για τα Συμβούλια Διοίκησης. Κανένας φοιτητής και καθηγητής στα άθλια ενιαία ψηφοδέλτια που συμβάλλουν στη μετατροπή του κινήματος σε δύναμη υπεράσπισης της αντιλαϊκής πολιτικής.
Παλεύουμε ενάντια στην κατάργηση του ασύλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: