Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Άϊντε θύμα άϊντε ψώνιο άϊντε σύμβολο αιώνιο.. "Βάρναλης"

Ήγγικεν το πλήρωμα του χρόνου με τον Άϊ Δημήτρη τον Πορθητή!!


Ελεύθερη ώρα ονομάζεται και απορώ με την ανοχή –για να μην προστρέξω σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε σχέση με την νόησή τους- αυτών των μετρούμενων στα δάχτυλα της μιας χειρός αναγνώστες της..

Απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας ο λαός της πλην των πάσης φύσης δοτών και επί έτη πολλά διορισμένων στην διαχείριση των δημόσιων ταμείων, ή των ευεργετούμενων επιχειρηματιών της αρπαχτής, έχει αρπάξει φωτιά, όμως αυτή, η ελεύθερη ώρα, των ανηψιών μου υιοί του πρώτου μου εξαδέλφου είναι, που ούτε κατ’ όψιν τους γνωρίζω, επιμένουν μεταφυσικά..

Κληρονόμησαν του πατρός τους την έφεση ενασχόλησης με πάσης φύσης ψωνισμένους Λιακόπουλους λες και είναι κοινωνικοί θεράποντες και δημοσιεύουν τις μαλακίες τους καθημερινά σε πρωτοσέλιδα..


Και είναι αυτό που με ενοχλεί. Γιατί είμαι υποχρεωμένος είτε στο περίπτερο είτε στο δικό μου πρωτοσέλιδο ρολάροντας οι εφημερίδες να πέφτω πάνω στον κάθε Παΐσιο. Λίγο ακόμη και η περίπτωσή τους θα υπερβεί τα όρια του ψυχασθενούς Ιωάννη που προφανώς σε κατάσταση πλήρους παραλογισμού συνέταξε την «Αποκάλυψή» του..

Προχθές δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, είχε πρωτοσέλιδα πως άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως γιατί η Αρκούδα (η Μόσχα) έκανε πρόβα στους αυτοκινούμενους διηπειρωτικούς της πυραύλους.. 

Σήμερα πάλι ανακάλυψε τον γέροντα Παΐσιο σύμφωνα με τις γραφές του οποίου εκπληρώνονται οι προβλέψεις του για τον επικείμενο Ρωσικό πόλεμο όταν μόλις προ μηνός η Τουρκία παραχώρησε έξυπνα στους Ρώσους τα χωρικά της ύδατα για να διέλθει ο South stream.. Αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου.. 

Και πως οσονούπω θα καταληφθεί από αυτούς (το ξανθό γένος ) η Κωσταντινούπολη για να μας την παραδώσουν ως βασιλεύουσα ξανά..

Καμιά αντίρρηση δεν έχω ότι πάρει κανείς καλό είναι εκτός από τα σκατά και τον Μητσοτάκη. Μάλιστα αν αυτό συμβεί επί υπουργίας στην Άμυνα του Βένετου Αϊ Δημήτρη Αβραμόπουλου του πορθητή τότε το πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά θα είναι θα πάρει σάρκα και οστά..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κλύδωνα φανταστικό σχόλιο έχω ξεραθεί στα γέλια..

είναι ανήψια σου πράγματι ή κάνεις πλάκα γιατί αν είναι κατάλαβα πως οι γονείς σας έχουν πιάσει διαφορετικά πολιτικά μετερίζια..