Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γράμμα και γραφή Της Ευτυχίας Μανωλάκη

Θα κουκουλωθεί και αυτό από τους Διοικούντες της Κτηματολόγιο Α.Ε.;


Η διοίκηση της κρατικής εταιρείας Κτηματολόγιο Α.Ε οφείλει να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των υπαλλήλων Κτηματολογίου που γράφουν στο ονομά συγγενών τους τα αγνώστου ιδιοκτήτη ακίνητα, αφού...
εκμεταλλέυονται την εσωτερική πληροφόρηση που έχουν.


Επικαλούνται χρησικτησία και δηλώνουν στο όνομα συγγενών ή φίλων τους,τα ακίνητα που μόνο αυτοί γνωρίζουν ότι είναι αδήλωτα και θα χαρακτηριστούν ως αγνώστου ιδιοκτήτη.Δεν μπορεί όλοι οι υπάλληλοι Κτηματολογίου να θεωρούνται απατεώνες και κλέφτες,επειδή η διοίκηση συνεχώς κουκουλώνει σκάνδαλα.Δεν μπορεί οι τίμιοι υπάλληλοι Κτηματολογίου να θεωρούνται απατεώνες,επειδή συγκεκριμένοι συναδελφοί τους,έχουν κάνει αδικαιολόγητη τεράστια περιουσία.Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι Κτηματολογίου απατεώνες.



Η διαφθορά της εταιρείας έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Εδώ στην Ελλάδα: απόλυτη σιωπή...


Μάλιστα οι Αnonymous ξεμπρόστιασαν παγκοσμίως την αρρώστια που λυμαίνεται το λαό, αφού το Εθνικό Κτηματολόγιο (Κτηματολόγιο Α.Ε.) δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα χακτιβιστών του διαδικτύου.


Επίσης νέο σκάνδαλο αποκάλυψε η εφημεριδα "τα ΝΕΑ" για κυκλωμα που δρα μεσα στο κτηματολογιο και κλεβει τις περιουσιες του κοσμου!!
Να δωθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των απατέωνων "υπαλλήλων" του Κτηματολογίου που ντροπιαζουν τους τίμιους υπαλλήλους και εργαζόμενους αυτής της εταιρίας.


Καμία παραχώρηση στους κλέφτες και δωσίλογους.Τα ονόματα στη δημοσιότητα τώρα.
Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο! Η εταιρεία αυτή έχει γίνει περίγελος παγκοσμίως. Εδώ βρίσκεται σκάνδαλο μεγαλύτερο από του Βατοπεδίου.


Γιατί τέτοια συγκάλυψη;
Μήπως στα μεγάλα κόλπα εντός της κρατικής εταιρείας εκτός από υπαλλήλους βρίσκονται και πολιτικοί;


Μετά το περίεργο κουκούλωμα του πορίσματος του αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή,που αναφέρει πάμπολλες παρανομίες και σκάνδαλα(αλλά κουκουλώθηκαν από τους διοικούντες):έρχεται και το κουκούλωμα των απατεώνων υπαλλήλων που κλέβει τις περιουσίες του ελληνικού λαού???


Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι υπάλληλοι με απόλυση και φυλάκιση;;
press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: