Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Νταχάου στον Νότο στήνει ο Βορράς !

Νόημα ξανά στο σύνθημα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!


Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου
Όπα .. Έγινε κατολίσθηση κι έπεσε κανένας βράχος επί της κεφαλής των Ευρωλάγνων και από τον έβδομο Ευρωπαϊκό ουρανό πέσαμε στα έβδομα Ελληνικά υπόγεια;


Δεν είναι πια το απάνεμο λιμάνι η ΕΕ που τόσα χρόνια τρώγαμε στην μάπα αλλά ευρωμπορντέλο όπως γράφει και ο Εκόνομιστ;
Που είναι εκείνοι οι ισότιμοι εταίροι της αγάπης του παθιασμένου έρωτα της φιλαλληλίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης;


Που είναι εκείνοι που θα μας προστάτευαν από την Τουρκική επιθετικότητα, θα μας διασφάλιζαν την ευημερία μας και θα κατοχύρωναν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας όπως τέλος πάντων ορίζει το κοινοτικό δίκαιο το δικαίωμα στην ζωή και την ελευθερία;



Που είναι εκείνοι που κατά τον Κωσταντίνο Καραμανλή τον παππού θα μας ύψωναν τείχη τεχνογνωσιακά έτσι ώστε καλλιεργώντας τα προτερήματα του λαού μας να επιτυγχάναμε το αυθύπαρκτο της επιβίωσής μας;


Που έχουν κρυφτεί σήμερα όλοι οι ευρωλάγνοι της Ευρώπης των τραπεζιτών, των τριμερών και των λεσχών τύπου Μπίλντερμπεγκ;
Που είναι οι γλωσσοπλάστες του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού που εξαπέλυαν μύδρους κατά όλων εκείνων οι οποίοι προειδοποιούσαν ότι τα περί ισότητας φληναφήματα είναι μια παραγωγή του Χόλυγουντ ίση και ισάξια της απλοϊκής λογικής από το τρίπτυχο ο καλός ο κακός και ο άσχημος;


Τους εξαφάνισε η ισοπεδωτική καπιταλιστική πραγματικότητα που θέλει τον πλούτο είτε υπό συνθήκες ύφεσης είτε υπό συνθήκες διευρυμένης παραγωγής να συσσωρεύεται πάντα από μια χυδαία μειοψηφία του πλανήτη και βεβαίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί άλλωστε να αποτελέσει εξαίρεση αυτή.


Πρόκειται για την ίδια Ένωση που δεκαετίες τώρα αφαιμάζει δια της εξαγωγής προϊόντων και ανεργίας τις ισχαιμικές χώρες του νότου για να θησαυρίζει ο ισχυρός κυρίως τεχνολογικά βορράς. Ιδού γιατί:
«Το χρονικό διάστημα από το 2000 μέχρι το 2012, το συνολικό πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας ήταν 1,28 τρισ. ευρώ, της Ολλανδίας 473 δισ. ευρώ, της Αυστρίας 80 δισ. ευρώ, της Σουηδίας 271 δισ. ευρώ, της Φινλανδίας 96 δισ. ευρώ».


Κατά την ίδια περίοδο –τι σύμπτωση – τα ελλείμματα του Νότου ήταν αντιστρόφως ανάλογα που βεβαίως καταγράφονταν ως χρέος στο ισοζύγιό τους. Και το χειρότερο.. Εθίζονταν οι Νότιοι στην ανεργία για να τους καταστεί δεύτερη φύση η απραγία αφού τη συνευθύνη τους δέχονταν υπό το δέλεαρα μερικών χιλιάδων ευρώ την καταστροφή των μέσων παραγωγής τους..

Ώσπου όταν έγινε αντιληπτό και σε τυφλούς ότι δεν θα ήταν σε θέση ο νότος να αποπληρώσει τα χρέη του προς τον Βορρά, ήρθαν τα έτη της Αποκαλύψεως του ψυχασθενούς Ιωάννη.
Ή του ημερολογίου των Μάγιας που θέλει το 2012 να είναι το τέλος της ιστορίας..Το τέλος της εθνικής τους κυριαρχίας ήταν και τους το είχαν προετοιμάσει οι Γερμανοί μαζί με τους ντόπιους δωσιλόγους τους, με μια λεπτομέρεια. Δεν τους το είχαν ανακοινώσει..


Κατόπιν αυτών τι επιδιώκεται σήμερα στην Σύνοδο Κορυφής; Η σιδηροδέσμια μεταφορά των υπερχρεωμένων λαών στα σύγρχονα Νταχάου που θα στήσει στον νότο ο βορράς δια μέσου ενός θεσμοθετημένου Μεσαίωνα.
Δούλοι αλλά επί του τόπου τους..


Οι παρεκτραπείσες χώρες θα υποστούν πλέον τέτοιας έντασης οικονομική καθίζηση –το διαπιστώνετε άλλωστε με την αύξηση του ελληνικού χρέους παρά την κανιβαλική βαρβαρότητα των μέτρων λιτότητας- που οι απόγονοί μας θα βλέπουν την κονσόλα πλοήγησης ενός αεροσκάφους όπως οι σημερινοί Αφρικανοί Φύλαρχοι.


Ε, λοιπόν όχι αδέλφια μου.. Το χρέος της Ελλάδας έχει στο τριπλάσιο αποσβεστεί 
-κατατέθηκε προχθές επισήμως δια αδιαμφισβήτητων στοιχείων στην βουλή- 
και πλέον τόσο η χώρα όσο και ο λαός δεν οφείλει σε κανένα τραπεζιτικό λύκο του Γαλλογερμανικού άξονα που απόψε θα πάρουν τα μέτρα εμβαδού της ζωής μας..

Ως εδώ.. Πανάκριβα μας πούλησαν την αγάπη τους μαζί με τα επιτόκιά τους. Καιρός να τους τα επιστρέψουμε, όπως μόνον εμείς και οι Σέρβοι από τα Βαλκάνια και οι Βιετναμέζοι από την Ασία γνωρίζουμε.. 
eandrik@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: