Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πολιτική πόκας το δημοψήφισμα μπλόφα..

Δεύτερη ιστορική σταύρωση δεν θα υπάρξει. Δεν προβλέπεται.. Μόνον δευτέρα παρουσία γι αυτούς..


Όσο και η ζωή ενός μονοκύτταρου οργανισμού κράτησε στα κανάλια η «έκπληξη» για το προσχεδιασμένο δημοψήφισμα.


Για να εξέλθουν πλήρεις κραυγών της αφωνίας τους υπερθεματίζοντας πολιτικά την ευφυή στιγμή του Τζέφφρυ Τσαντ..


«Το δημοψήφισμα είναι ένα καλό σωσίβιο κατέληγαν άπαντες εν χορώ.. Αν το χάσει η κυβέρνηση πάει για εκλογές. Αν της περάσει η μπλόφα χαράς ευαγγέλια για την άρχουσα τάξη.. Ο ηλίθιος (λαός) τσίμπησε..


Αυτός ο εκβιασμός μάγκες μου δεν πρέπει να περάσει, όσο κι αν ο κάθε Πρετεντεράκος και η αλητοελιτοκρατία που εκπροσωπεί αξιώνει να σταματήσει κάθε άλλη συζήτηση και να απαντάνε όλοι πια με ένα «ναι» ή ένα «όχι».


Δεν είναι στο εδώλιο ο λαός. Αυτός και η φάρα του θα κάτσουν και μάλιστα λίαν συντόμως. Και η δίκη θα είναι συνοπτικών διαδικασιών με λαϊκούς δικαστές.


Θλιβερότεροι όλων, κάτι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αφού είχαν δήθεν βγει στο κλαρί κι αφού ήδη έχουν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με «πόνο καρδιάς», χτες το βράδυ ανακάλυπταν ότι είναι «κορυφαία δημοκρατική διαδικασία» το δημοψήφισμα (Γιαννακά στο «Mega»).



Tώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα σηκώνουν πάλι κουρνιαχτό για να κρύψουν το πρόβλημα, να δημιουργήσουν κάλπικη αντιπαράθεση, να μη φανεί ότι για το λαό είναι ώριμες οι συνθήκες για ευθεία αντιπαράθεση με τα μονοπώλια και την εξουσία τους.


Ο καιρός γαρ εγγύς κατά το γνωστό τηλεοπτικό σαπρόφυτο.. Γιατί η ζωή κρατά ως η φύση τις νομοτέλειές της. Έτσι ο ήλιος θα βγαίνει πάντα από την ανατολή.


Απέναντί μας κατά συνέπεια έχουμε την αλητοελιτοκρατία και τους πολιτικούς της αντιπροσώπους όπως οι φυλές του Ισραήλ είχαν τους Ρωμαίους οι οποίοι εκφράζονταν με τους γραμματείς και τους Φαρισαίους δωσίλογους.
Οι δεύτεροι σταύρωσαν τον Χριστό την ίδια στιγμή που οι πρώτοι ένιπταν τας χείρας τους.


Δεύτερη ιστορική σταύρωση δεν θα υπάρξει. Δεν προβλέπεται.. Μόνον δευτέρα παρουσία γι αυτούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: