Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ναι, παύση πληρωμών έξοδος από το Ευρώ αλλά με λαϊκή εξουσία..

O Πειρασμός σχολιασμού είναι μεγάλος.
Στην τηλεοπτική σύναξη αναφέρομαι του Χατζηνικολάου.


Και δεν είναι απλώς μεγάλος είναι δαιμονικός…. Πώς να αφήσεις να περάσουν από την μύτη της νοητικής σου βελόνας οι χονδροειδείς παπαριές που εκστόμιζε ο Καψής για παράδειγμα,
ο οποίος θέλει επιπλέον άκουσον άκουσον να τις πουλά όχι μόνον από τα περίπτερα αλλά και δια μέσου του διαδικτύου ..


Εξερχόταν της σιωπής του κάθε που θα έπαιρνε τον λόγο εκπρόσωπος της αριστεράς ιδία του ΚΚΕ ως λύκος που μύρισε αίμα. 

Και προδιδόταν το μίσος του. Από το πρώτο διπλό ή διπλής όψης σύμφωνο. Δεν διέκρινα αν πρόφερε γρρρ ή κρρρ.. Δεν έχει και τόση σημασία.
Τον λυσσασμένο σκύλο ή τον αγριεμένο λύκο τον εκτελείς, δεν ανοίγεις διάλογο μαζί του. Και εν προκειμένω:


Αν απέναντί σου έχεις έναν εκ του τύπου των Καψήδων λυσσασμένο και ένα άγριο αρπακτικό ενώ στο ρεβόλβερ σου υπάρχει μόνο μία σφαίρα, καθαρίζεις αυτόν γιατί από το αρπακτικό υπάρχει περίπτωση και να γλιτώσεις ..



Αλλά κι εκείνο το οικονομικό πανεπιστήμιο Πειραιά, φυτώριο υψιπετούς βλακείας θα πρέπει να είναι..
Επί πέντε ολόκληρα λεπτά μιλούσε ένας εκπρόσωπός του καθηγητής μια ελληνική αντιστοίχου συντακτικής ποιότητας με εκείνης του Τζέφφρυ Τσαντ.
Τρικυμία εν κρανίω..


Περιττό να σας πω ότι το γενικό του συμπέρασμα συντασσόταν απολύτως με εκείνο της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ. Ορθώς κατά συνέπεια έπραξαν οι συνδαιτυμόνες του και ουδείς ασχολήθηκε μαζί του..


Ιδία δε ο πρόεδρος των Οικονομολόγων της βορείου Ελλάδας και καθηγητής στο Αριστοτέλειο. Συμφωνούσες ή διαφωνούσες μαζί του (προσωπικά συμφωνούσα) κατέθετε μειλίχια και τεκμηριωμένα την θέση του η οποία εν πολλοίς ήταν πως από την πρώτη μέρα όφειλε να κηρύξει (ο Γιωργάκης) παύση πληρωμών έξοδο από το ευρώ για να μετατρέψει σε κόλαση την ζωή των Ευρωπαίων πριν αυτοί δαιμονοποιήσουν την δική μας.


Πες τα Χρυσόστομε..
Μάλλιασε το πληκτρολόγιό μου να το γράφω δύο χρόνια τώρα..


Ακόμη και όλο το χρέος να μας διέγραφαν σε δύο χρόνια θα ήμασταν ξανά στην ίδια θέση επειδή δια των ποσοστώσεων μας έχουν ρημάξει την παραγωγή για να παίρνει η Μέρκελ μούργα Τουρκίας να την βαφτίζει Γερμανική και να μας την πουλά για λάδι παραδείγματος χάριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: