Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Στον Καιάδα οι Έλληνες παίχτες από τον Βαλβέρδε..

Νύχτα της Βιγιαρεάλ θα φύγεις αποτυχημένε..


ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με τον Βαλβέρδε και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο;


Πληθαίνουν πια οι φωνές που λένε πως ο Ισπανός δεν γουστάρει τa Ελληνόπουλα, γι' αυτό άλλωστε κι έκανε 423 μετεγγραφές αχρήστων Ισπανών πλην του Σέρβου Φεϊσά το καλοκαίρι!


Μεταξύ αυτών τον Μαρκάνο η διάμετρος της στροφής του οποίου εξισούται με αυτή του αεροπλανοφόρου νίμιτς και τον Ολμπράϊθ που στο μεσοδιάστημα του βηματισμού του προβάλεις διαφημιστικό σποτ..


Η ομάδα που δεν χρειαζόταν περισσότερες από τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ της, έκανε τις πιο πολλές μετεγγραφές από όλες τις μεγάλες ΠΑΕ.
Γιατί;
Μήπως για να φύγουν οι Ελληνες παίκτες;


Μία ολόκληρη ενδεκάδα Ελλήνων ταλαντούχων παικτών απομάκρυνε, είτε ως ελεύθερους είτε ως δανεικούς (κι αγύριστους) ο σιχαμένος Βαλβέρδε και όπως πάει το πράγμα, έρχεται και η ώρα των βασικών.


Ηδη ο Αβραάμ γίνεται σιγά σιγά αλλαγή του Μαρκάνο, ενώ ο Τοροσίδης παίζει μάλλον αναγκαστικά, γιατί ο αντικαταστάτης του είναι επίσης Ελληνας (Μανιάτης).



Οι υπόλοιποι έμειναν στο ρόστερ (Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Βάντερσον) μόνο για να το συμπληρώνουν.
Θα αγωνίζονται μόνο όταν δεν μπορούν τα παιδιά του Ερνέστο.
Ή κάνουμε λάθος;
Να μην σχολιάσω την αλλαγή του Μιραλάς από τον άνθρωπο που λούστηκε στο φως του Τσάμπιον Λιγκ στην ζωή του για πρώτη και πιθανόν τελευταία φορά..
Στην Ισπανία αυτά γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει υπερεκτιμημένε παπάρα που σε εδραίωσε στην Ελλάδα μια αφιονισμένη ηλίθια κερκίδα μερικών έμμισθων οπαδών.. Η ίδια που έδιωξε και τον Μπάγεβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: